ALI B

Nu te boeken vanaf € 9750,-

ALI B

Ali B zit zeker niet stil hij blijft nieuwe muziek produceren, daarnaast heeft hij zijn eigen goedlopende televisie carrière zo is hij coach bij The Voice of Holland. Ook heeft hij zijn eigen management buro waarbij hij jonge artiesten helpt een goede start te maken in de muziekbranche.
Ali B is een echte allrounder dus, dat is ook te horen in zijn muziek, van vrolijke tunes tot gevoelige liedjes. Met zijn muziek weet hij een ieder in zijn hart te raken.

Optreden van Ali B

Tijdens zijn live optredens krijg je een mix van emoties, hij brengt humor, gezelligheid en gevarieerde nummers. Dat hij van allerhande muziek houd moge duidelijk zijn. Zo ging hij met zijn Ali B op volle toeren show de mix aan. Nummers van weleer werden gezongen door rappers van nu. Iets wat veelal mooie reacties met zich mee bracht.

Ali B inhuren op je evenement.

Wij checken de beschikbaarheid en actuele prijs van Ali B. Dan koppelen wij dit terug aan u en zo krijgt u snel de beschikbaarheid te weten en de juiste prijs van Ali B

Ali B op Youtube
Klik hier voor zijn afspeel lijst op Youtube.

Zoals je ziet in zijn afspeel lijst heeft Ali veel samenwerkingen op zijn naam staan met o.a. Diggy Dex, Marco Borsato & Ronnnie Flex.

VERGELIJKBARE ARTIESTEN

Artiest Genre Prijs
Ali B Ali b 7 Nu te boeken vanaf € 9750,-

Direct boeken

EEN ARTIEST BOEKEN? HOE WERKT DAT?

Hoe boek ik een artiest?

Selecteer je gewenste artiest, vul je gegevens, de gewenste datum, set tijd en overige wensen in en klik op boek nu!
Wij nemen dan contact met je op.

Offerte aanvragen

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van Ali B ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van Ali B plaatsen of Ali B gelijk boeken?
Neem contact op met Music Marketing and More. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Kunnen wij u helpen?

Ali B boek je zonder problemen en voor de beste prijs! bij Music Marketing and More. Bel of mail ons: 085 0080864 info@musicmarketingandmore.nl

 

Alle genoemde prijzen en boekingsgegevens op deze pagina over Ali B zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten. Wij besteden veel aandacht aan het samenstellen van deze boekingspagina over Ali B. Music Marketing and More aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel de direct of indirecte gevolgen van handelen of nalaten op basis van de inhoud, prijs of informatie op deze pagina van Ali B. Wij behouden ons te allen tijde het recht voor de informatie, prijzen en tekst op deze boekingspagina te wijzigen, aan te passen of te verwijderen.