AMSTERDAM SOUND SYSTEM - A.S.S.

Nu te boeken vanaf € op aanvraag ,-

Je hoort iedereen maar roepen wij draaien de meest sexy beats, nou volgens ons hebben zij dit perfect begrepen!
Amsterdam Sound System maakt een platen nou nou nou, zelfs als stijve hark word je een zwoele danskoning zodra zij hun eerste plaat opgooien de beats die ze maken zijn vrolijk, sexy en stout. De perfecte mix als jij de dansvloer in de club vol wilt met stomende sexy dames!
A.S.S. Draait een diverse mix van Twerk, Garage, Edm, en Eclectic.
Ze zijn dus gegarandeerde floor fillers.

Amsterdam Sound System boeken? Dat kan vul gewoon even het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk met de beschikbaarheid en actuele prijs!


VERGELIJKBARE ARTIESTEN

Artiest Genre Prijs
Amsterdam Sound System - A.S.S. Amsterdam sound system 5 Nu te boeken vanaf € op aanvraag ,-

Direct boeken

EEN ARTIEST BOEKEN? HOE WERKT DAT?

Hoe boek ik een artiest?

Selecteer je gewenste artiest, vul je gegevens, de gewenste datum, set tijd en overige wensen in en klik op boek nu!
Wij nemen dan contact met je op.

Offerte aanvragen

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van Amsterdam Sound System - A.S.S. ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van Amsterdam Sound System - A.S.S. plaatsen of Amsterdam Sound System - A.S.S. gelijk boeken?
Neem contact op met Music Marketing and More. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Kunnen wij u helpen?

Amsterdam Sound System - A.S.S. boek je zonder problemen en voor de beste prijs! bij Music Marketing and More. Bel of mail ons: 085 0080864 info@musicmarketingandmore.nl

 

Alle genoemde prijzen en boekingsgegevens op deze pagina over Amsterdam Sound System - A.S.S. zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten. Wij besteden veel aandacht aan het samenstellen van deze boekingspagina over Amsterdam Sound System - A.S.S.. Music Marketing and More aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel de direct of indirecte gevolgen van handelen of nalaten op basis van de inhoud, prijs of informatie op deze pagina van Amsterdam Sound System - A.S.S.. Wij behouden ons te allen tijde het recht voor de informatie, prijzen en tekst op deze boekingspagina te wijzigen, aan te passen of te verwijderen.