BEATCROOKS

Nu te boeken vanaf € Vanaf € 2000,-,-

Een sensatie nodig waar volop confetti en CO2 aanwezig is? Dan is Beatcrooks de perfecte act om uw evenement compleet te rampeneren.
 
De badboys van Beatcrooks zijn niet in een hokje te plaatsen. Ze freestylen met pompende beats, schurende moombahton, rammende house tot foute feestmuziek en dan kan het zo zijn dat het tijd is voor de heerlijke guilty pleasures en dan weer terug naar happy hardcore! De constante interactie met publiek en de vele switches van muziek is ideaal voor een feestexplosie wordt in hoog!
 
Momenteel zitten de Beatcrooks achter slot en grendel voor het witwassen van confetti… Maar zij mogen binnenkort op verlof, tijdens dit verlof crashen ze ieder dik festival!  Beatcrooks stonden afgelopen jaren al op festivals zoals het TT festival Assen, Après-ski met Mie en Hockeyloverz.
 
Met support van o.a. Stuk TV, Lange Frans, Bökkers, Dirtcaps en Kraantje Pappie, gaan de boys van Beatcrooks super hard! Vraag vandaag nog een gratis offerte aan via Music Marketing and More.
 

VERGELIJKBARE ARTIESTEN

Artiest Genre Prijs
Beatcrooks Beatcrooks 16 Nu te boeken vanaf € Vanaf € 2000,-,-

Direct boeken

EEN ARTIEST BOEKEN? HOE WERKT DAT?

Hoe boek ik een artiest?

Selecteer je gewenste artiest, vul je gegevens, de gewenste datum, set tijd en overige wensen in en klik op boek nu!
Wij nemen dan contact met je op.

Offerte aanvragen

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van Beatcrooks ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van Beatcrooks plaatsen of Beatcrooks gelijk boeken?
Neem contact op met Music Marketing and More. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Kunnen wij u helpen?

Beatcrooks boek je zonder problemen en voor de beste prijs! bij Music Marketing and More. Bel of mail ons: 085 0080864 info@musicmarketingandmore.nl

 

Alle genoemde prijzen en boekingsgegevens op deze pagina over Beatcrooks zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten. Wij besteden veel aandacht aan het samenstellen van deze boekingspagina over Beatcrooks. Music Marketing and More aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel de direct of indirecte gevolgen van handelen of nalaten op basis van de inhoud, prijs of informatie op deze pagina van Beatcrooks. Wij behouden ons te allen tijde het recht voor de informatie, prijzen en tekst op deze boekingspagina te wijzigen, aan te passen of te verwijderen.