DE WATERLOOS ON TOUR

Nu te boeken vanaf € op aanvraag ,-

De Waterloos; als je de naam hoort dan krijg je al een lach op je gezicht. De goedgemutste helden Harry en Milano timmeren al meer dan 8 jaar lang aan de weg in muziekland.
Het begon allemaal met hun eigen ‘’diepte’’ interviews op de Mega Piraten Festivals, waar ze zonder gene en op een ludieke wijze de artiesten het hemd van het lijf vroegen.
Sindsdien zitten ze niet stil. Zo hebben ze hun eigen radioshow en televisie programma, hierin zijn ze wekelijks te horen op Oog Radio, Wekelijks komen de leukste artiesten langs om hun nieuwe singels en gehore te brengen of voor een gezellig praatje, ze zijn dan ook een kijkcijferkanon op de regionale zenders.

Nu na 8 jaar hebben deze vrolijke broers wat nieuws bedacht! De waterloos on Tour trekt het land in!

Hoe ziet het er uit?

Je neemt een televisiecrew, voldoende licht & geluid, een volle bus artiesten en niet te vergeten de vrolijkste broers van Groningen, Milano en Harry Waterloo. De broers komen met hun volledige show bij jou in de zaak en nemen het bedrijf voor een avondje over! Niet om te werken, maar om een onvergetelijk feestje te maken! Dit alles wordt opgenomen en uitgezonden op de regionale zenders. Het leuke aan deze show is dat je nooit weet welke artiesten er komen, ze worden persoonlijk geselecteerd door Harry en Milano. Zo zorgen zij er voor dat het een avond is om nooit te vergeten, vol van vreugde en gezelligheid. Als klap op de vuurpijl bieden wij u ook nog een professionele bedrijfsfilm van maar liefst 3 minuten waarmee wij samen met u uw bedrijf op spectaculaire wijze in beeld brengen.
  • Presentatie: Harry & Milano Waterloo
  • 5 verschillende artiesten
  • Bedrijfsfilm
  • Tv opnames
De Gebroeders Waterloo boek je exclusief bij Music Marketing and More.

VERGELIJKBARE ARTIESTEN

Artiest Genre Prijs
De Waterloos on tour Dewaterloos 6 Nu te boeken vanaf € op aanvraag ,-

Direct boeken

EEN ARTIEST BOEKEN? HOE WERKT DAT?

Hoe boek ik een artiest?

Selecteer je gewenste artiest, vul je gegevens, de gewenste datum, set tijd en overige wensen in en klik op boek nu!
Wij nemen dan contact met je op.

Offerte aanvragen

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van De Waterloos on tour ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van De Waterloos on tour plaatsen of De Waterloos on tour gelijk boeken?
Neem contact op met Music Marketing and More. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Kunnen wij u helpen?

De Waterloos on tour boek je zonder problemen en voor de beste prijs! bij Music Marketing and More. Bel of mail ons: 085 0080864 info@musicmarketingandmore.nl

 

Alle genoemde prijzen en boekingsgegevens op deze pagina over De Waterloos on tour zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten. Wij besteden veel aandacht aan het samenstellen van deze boekingspagina over De Waterloos on tour. Music Marketing and More aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel de direct of indirecte gevolgen van handelen of nalaten op basis van de inhoud, prijs of informatie op deze pagina van De Waterloos on tour. Wij behouden ons te allen tijde het recht voor de informatie, prijzen en tekst op deze boekingspagina te wijzigen, aan te passen of te verwijderen.