JAN KEIZER EN ANNIE SCHILDER

Prijs op aanvraag

Ze zijn de boegbeelden van BZN. Jan Keizer en Annie Schilder maakte furore in de 70’s en 80’s met hun geweldige samenzang.
Ze scoorden met BZN. Hit na hit tegenwoordig worden hun nummers nog regelmatig gedraaid en hebben ze een fan base van miljoenen mensen.
Jan en Anny zijn tegenwoordig te boeken als Duo. Zij treden dan met een tape op en spelen in een zinderende 30 minuten hun grootste hits!

Weetjes;
In 2010 maakte hun debuut album ‘’togheter again’’ weer furore met de hit Take me to Ibiza. Het album kreeg overigens een gouden status.
In 2014 waren ze de studio in gedoken voor hun 3e album. Ook dit album deed het goed in de Charts!
Anny Shilder is geboren in Volendam op 14.02.1959
Jan Keizer is geboren in Volendam op 03.04.1949

VERGELIJKBARE ARTIESTEN

Artiest Genre Prijs
Jan Keizer en Annie Schilder Jan en anny 5 Prijs op aanvraag

Direct boeken

EEN ARTIEST BOEKEN? HOE WERKT DAT?

Hoe boek ik een artiest?

Selecteer je gewenste artiest, vul je gegevens, de gewenste datum, set tijd en overige wensen in en klik op boek nu!
Wij nemen dan contact met je op.

Offerte aanvragen

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van Jan Keizer en Annie Schilder ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van Jan Keizer en Annie Schilder plaatsen of Jan Keizer en Annie Schilder gelijk boeken?
Neem contact op met Music Marketing and More. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Kunnen wij u helpen?

Jan Keizer en Annie Schilder boek je zonder problemen en voor de beste prijs! bij Music Marketing and More. Bel of mail ons: 085 0080864 info@musicmarketingandmore.nl

 

Alle genoemde prijzen en boekingsgegevens op deze pagina over Jan Keizer en Annie Schilder zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten. Wij besteden veel aandacht aan het samenstellen van deze boekingspagina over Jan Keizer en Annie Schilder . Music Marketing and More aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel de direct of indirecte gevolgen van handelen of nalaten op basis van de inhoud, prijs of informatie op deze pagina van Jan Keizer en Annie Schilder . Wij behouden ons te allen tijde het recht voor de informatie, prijzen en tekst op deze boekingspagina te wijzigen, aan te passen of te verwijderen.