RENE KARST

Nu te boeken vanaf € 995,-

Deze o zo vrolijke man uit Drenthe heeft een hit te pakken met Liever te dik in de Kist, samen met Stef Ekkel heeft hij dit nummer per toeval geschreven op een after party in Turkije! Het was gelijk raak dat voelden ze beide en zo was het ook!
Sindsdien is er geen evenement te bedenken waar Rene Karst niet voor gevraagd is. Hij heeft een betaalbare prijs en een goed gevoel voor entertainment. Rene Karst boek je bij Music Marketing and More.
 

VERGELIJKBARE ARTIESTEN

Artiest Genre Prijs
Rene Karst Rene karst 3 Nu te boeken vanaf € 995,-

Direct boeken

EEN ARTIEST BOEKEN? HOE WERKT DAT?

Hoe boek ik een artiest?

Selecteer je gewenste artiest, vul je gegevens, de gewenste datum, set tijd en overige wensen in en klik op boek nu!
Wij nemen dan contact met je op.

Offerte aanvragen

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van Rene Karst ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van Rene Karst plaatsen of Rene Karst gelijk boeken?
Neem contact op met Music Marketing and More. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Kunnen wij u helpen?

Rene Karst boek je zonder problemen en voor de beste prijs! bij Music Marketing and More. Bel of mail ons: 085 0080864 info@musicmarketingandmore.nl

 

Alle genoemde prijzen en boekingsgegevens op deze pagina over Rene Karst zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten. Wij besteden veel aandacht aan het samenstellen van deze boekingspagina over Rene Karst . Music Marketing and More aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel de direct of indirecte gevolgen van handelen of nalaten op basis van de inhoud, prijs of informatie op deze pagina van Rene Karst . Wij behouden ons te allen tijde het recht voor de informatie, prijzen en tekst op deze boekingspagina te wijzigen, aan te passen of te verwijderen.