SUITZ

Nu te boeken vanaf € 550,-

Strak in het pak uit je dak, dat is hun slogan! Deze 2 hedendaagse troubadours genaamd Suitz weten als geen ander hoe ze een gezellig feestje neer moeten zetten. Ze hebben een breed en allround repertoire. Ze zijn vocaal en instrumentaal gigantisch sterk. Of ze nu optreden voor 15 of 1500 mensen. Ze weten precies hoe ze van een feestje een gekke stampende boel moeten maken. Suitz boeken of inhuren? Stuur ons dan een bericht en krijg de beschikbaarheid en prijs. Een gebrek aan ervaring hebben ze zeker niet, want ze zijn al geboekt op o.a.: de Efteling, Giro d’ Italia, Studentival Arnhem, Kampvuurparty Koekange & op koningsdag 2016 op het Faberplein. Het inhuren van artiesten doe je bij Music Marketing and More.

Eigen info:

SUITZ bestaat uit Daan en Nicky. Twee jonge super-enthousiaste muzikanten die elkaar leerden kennen op de opleiding “Artiest Muziek” in Arnhem. Met hun enorme muzikaliteit, op zowel instrumentaal als vocaal gebied, zetten ze akoestisch (met gitaren, cajon, mondharmonica en fantastische samenzang) iedere tent op de kop!

Wie zijn Daan en Nicky?

Daan nam al op zeer jonge leeftijd deel aan X-factor (2013) en schopte het, met behulp van zijn coach, Angela Groothuizen maar liefst tot een 5e plaats. Met 1,8 miljoen kijkers wist hij met het nummer ‘Sexy And I Know It’ heel Nederland te veroveren!

Bij Nicky zit de muziek ook al van kleins af aan in het bloed. Hij leerde zichzelf zingen, piano en gitaar spelen, maar roffelt ook even zo lekker op de cajon, de tamboerijn en ga zo maar door. Vanaf zijn 12e speelde hij in diverse bandjes en is, net als Daan, zeer gedreven om het in de muziek ver te gaan schoppen. Beiden zijn ontzettend blij dat ze elkaar hebben leren kennen en ze gaan er dan ook full speed tegenaan!

Hun repertoire is uitgebreid en verrassend, slingert van Ed Sheeran naar Brabant, van Uptown Funk naar Zij gelooft in mij.

En het publiek? Dat deint ondertussen lekker mee tijdens de feestnummers, maar zal af en toe even de adem inhouden wanneer Daan en Nicky met een tweestemmige ballad een heerlijk kampvuursfeertje neerzetten. Ze zijn waanzinnig goed op elkaar ingespeeld, zijn interactief met het publiek en het is genieten om deze twee ‘jonge honden’ bezig te zien tijdens de uitoefening van hun grootste passie: MUZIEK!


VERGELIJKBARE ARTIESTEN

Artiest Genre Prijs
Suitz Suitz 6 Nu te boeken vanaf € 550,-

Direct boeken

EEN ARTIEST BOEKEN? HOE WERKT DAT?

Hoe boek ik een artiest?

Selecteer je gewenste artiest, vul je gegevens, de gewenste datum, set tijd en overige wensen in en klik op boek nu!
Wij nemen dan contact met je op.

Offerte aanvragen

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van Suitz ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van Suitz plaatsen of Suitz gelijk boeken?
Neem contact op met Music Marketing and More. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Kunnen wij u helpen?

Suitz boek je zonder problemen en voor de beste prijs! bij Music Marketing and More. Bel of mail ons: 085 0080864 info@musicmarketingandmore.nl

 

Alle genoemde prijzen en boekingsgegevens op deze pagina over Suitz zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten. Wij besteden veel aandacht aan het samenstellen van deze boekingspagina over Suitz. Music Marketing and More aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel de direct of indirecte gevolgen van handelen of nalaten op basis van de inhoud, prijs of informatie op deze pagina van Suitz. Wij behouden ons te allen tijde het recht voor de informatie, prijzen en tekst op deze boekingspagina te wijzigen, aan te passen of te verwijderen.