THE DIRTY DADDIES

Nu te boeken vanaf € op aanvraag ,-

Is dit nog een coverband te noemen? Wij vinden bijna van niet, The Dirty Daddies zijn niet te stoppen. Ze staan op elk noemenswaardig evenement en vuren de ene na de andere hit op je af in een ongekend tempo, met een onuitputbare energie.

The Dirty Daddies spelen maximaal 60 seconden per nummer. Deze nummers spelen ze in uitmuntende perfectie na en geven hier hun eigen Dirty Daddies sound aan. Ze zorgen er dan ook voor dat het zowel op het podium als in de zaal een groot feest is. Van Marco Borsato tot de grootste hits van Queen, van Jon Bon Jovi tot de King of Pop Michael Jackson en dan ook nog een vleugje Kiss, alle klassiekers komen voorbij.

Wil jij een overweldigende bonk energie op je evenement?
Boek dan nu The Dirty Daddies!
 VERGELIJKBARE ARTIESTEN

Artiest Genre Prijs
The Dirty Daddies The dirty daddies Nu te boeken vanaf € op aanvraag ,-

Direct boeken

EEN ARTIEST BOEKEN? HOE WERKT DAT?

Hoe boek ik een artiest?

Selecteer je gewenste artiest, vul je gegevens, de gewenste datum, set tijd en overige wensen in en klik op boek nu!
Wij nemen dan contact met je op.

Offerte aanvragen

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van The Dirty Daddies ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van The Dirty Daddies plaatsen of The Dirty Daddies gelijk boeken?
Neem contact op met Music Marketing and More. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Kunnen wij u helpen?

The Dirty Daddies boek je zonder problemen en voor de beste prijs! bij Music Marketing and More. Bel of mail ons: 085 0080864 info@musicmarketingandmore.nl

 

Alle genoemde prijzen en boekingsgegevens op deze pagina over The Dirty Daddies zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten. Wij besteden veel aandacht aan het samenstellen van deze boekingspagina over The Dirty Daddies . Music Marketing and More aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel de direct of indirecte gevolgen van handelen of nalaten op basis van de inhoud, prijs of informatie op deze pagina van The Dirty Daddies . Wij behouden ons te allen tijde het recht voor de informatie, prijzen en tekst op deze boekingspagina te wijzigen, aan te passen of te verwijderen.