Ticketsystemen

Music Marketing and More biedt samen met Eventree hét kosteloze reserveringssysteem voor ondernemers inclusief Corona check.


Eventree heeft jarenlange ervaring in het verstrekken van tickets voor de meest uiteenlopende festivals en evenementen. Wij hebben ons systeem nu zo aangepast dat het een reserveringsysteem is geworden voor gasten met tijdslot en corona checklist voor extra veiligheid.
Men kan bij ons een ticket reserveren voor een tafel met een tijdslot*. Dit is volledig geautomatiseerd, daarnaast zit er een veiligheid check in voor corona. Men krijgt vooraf de corona checklist te zien. Zo weet men of men wel of niet toegelaten mag worden in de onderneming conform de RIVM regels. Daarnaast krijgt men circa 10 minuten voor aankomsttijd een email met de corona check hierbij kan men op ja of nee klikken. Klikt men op ja bij een van de symptomen wordt de ticket gelijk geblokkeerd en krijgt het scansysteem een melding. Hierdoor weet uw personeel dat desbetreffende persoon niet welkom is en zij extra moeten opletten op hun veiligheid. De geboekte tafel komt automatisch op vrij te staan zodat er snel weer een nieuw persoon een tafel kan reserveren.

Ons reserveringssysteem is simpel en doeltreffend, daarnaast is het kosteloos voor de ondernemer de bezoeker betaalt slechts € 1 reserveringskosten. U als ondernemer kan zelf het ticket bedrag bepalen.* Dit kan u de gast als tegoed van de rekening aftrekken. Hierdoor heeft u een extra veiligheid ingebouwd zodat de reservering ook echt plaatsvindt daarnaast bent u verzekerd van een zekere omzet per tafel. Ons betaal systeem werkt erg snel er kan betaald worden via verschillende betaalsystemen. Daarnaast staat het geld snel op uw rekening. Uitbetaling van de ticket gelden zijn elke week op maandag en dinsdag u krijgt dan het geld van de week ervoor.
Ons systeem werkt en word reeds gebruikt door o.a Horeca gelegenheden, schoonheid salons, kappers en zwembaden.
Wilt u gebruik maken van onze gratis dienst meld u dan aan via onderstaand formulier.

Tijdsloten

Extra informatie:
• Tafel met tijdslot, u kan per tafel aangeven op welke tijden deze beschikbaar is. Dit kan bepaald worden door de horeca ondernemer zelf.
• Ticket bedrag is het bedrag wat u zelf aangeeft, dit valt aan te passen aan tijden, tijdens de lunch of het avond eten geeft men meer uit dan overdag voor een drankje. Hiermee kan u ook de reserveringstijd aanpassen per tijdslot.