2 BROTHERS ON THE 4TH FLOOR

Nu te boeken vanaf € 4475,-

Wil jij een te gekke act op je party?

Ze scoorden hun eerste hit in 1993 en toeren tegenwoordig na enkele pauzes gehad te hebben nog immer de hele wereld over en spelen op de grootste evenementen en festivals.

Heb je het budget, is dit echt een aanrader.
Denk dan eens aan 2 Brothers on the 4th Floor, bedacht door de gebroeders Bobby en Martin Boer.
Ze begonnen op hun zolder kamer in 1990 en schreven daar hun eerste twee hits. Na een korte break besloten ze verder te gaan met hun project, wat een goede keuze bleek te zijn! Ze namen contact op met Rapper D-Rock en zangeres Des’Ray. Dit bleek een gigantische combi te zijn en vele hits werden geboren. Ze haalden top 10 hit na top 10 hit. In 2001 besluit 2 Brothers on the 4th Floor er mee te stoppen. Maar in 2006 startten ze weer met een nieuwe tour, en hiermee staan ze gelijk op verschillende top evenementen. Dan hebben ze weer een korte pauze. Maar in 2011 zijn ze dan opnieuw te boeken. In de tijden dat ze even niet op tournee waren is Desiree Manders cum Laude afgestudeerd aan het Conservatorium te Hilversum. Ook Rene heeft niet stil gezeten en heeft zich bezig gehouden met televisie werkzaamheden en een recordlabel.
Op dit moment touren ze regelmatig en treden ze op bij de grootste festivals van Nederland en Europa.  
Ook u kunt deze topact nu boeken, uiteraard via Music Marketing and More. 
 

2 Brothers on the 4th floor Direct boeken

Heeft u vragen? Neem dan direct contact met ons op: 085 0080864VERGELIJKBARE ARTIESTEN

Artiest Genre Prijs
2 Brothers on the 4th floor 2 brothers on the 4th floor Nu te boeken vanaf € 4475,-

EEN ARTIEST BOEKEN? HOE WERKT DAT?

Hoe boek ik een artiest?

Selecteer je gewenste artiest, vul je gegevens, de gewenste datum, set tijd en overige wensen in en klik op boek nu!
Wij nemen dan contact met je op.

Offerte aanvragen

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van 2 Brothers on the 4th floor ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van 2 Brothers on the 4th floor plaatsen of 2 Brothers on the 4th floor gelijk boeken?
Neem contact op met Music Marketing and More. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Kunnen wij u helpen?

2 Brothers on the 4th floor boek je zonder problemen en voor de beste prijs! bij Music Marketing and More. Bel of mail ons: 085 0080864 info@musicmarketingandmore.nl

 

Alle genoemde prijzen en boekingsgegevens op deze pagina over 2 Brothers on the 4th floor zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten. Wij besteden veel aandacht aan het samenstellen van deze boekingspagina over 2 Brothers on the 4th floor. Music Marketing and More aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel de direct of indirecte gevolgen van handelen of nalaten op basis van de inhoud, prijs of informatie op deze pagina van 2 Brothers on the 4th floor. Wij behouden ons te allen tijde het recht voor de informatie, prijzen en tekst op deze boekingspagina te wijzigen, aan te passen of te verwijderen.