2 UNLIMITED

Nu te boeken vanaf € 9500,-

2 Unlimited boeken op uw evenement

No Limit de monster hit van deze act stond op 1 in maar liefst 35 verschillende landen. Ze zijn tegenwoordig weer terug en heter dan ooit!

2 Unlimited is een van de grootste 90s acts die nu nog bestaat, Ze verkochten meer dan 20 Miljoen platen en werden de pioniers van de dance muziek genoemd. Tegenwoordig zijn ze weer helemaal terug doordat top EDM Dj Steve Aoki hun nummer heeft geremixt genaamd Get Ready. Wereldwijd wordt dit nummer gedraaid door verschillende bekende dj’s. 2 Unlimited was voor hun tijd gewoon een van de meest succesvolle dance acts die er bestond.
Wil je dus echt een naam van formaat op je evenment boek dan 2 Unlimited.


 2 Unlimited Direct boeken

Heeft u vragen? Neem dan direct contact met ons op: 085 0080864VERGELIJKBARE ARTIESTEN

Artiest Genre Prijs
2 Unlimited 2unlimited 1 Nu te boeken vanaf € 9500,-

EEN ARTIEST BOEKEN? HOE WERKT DAT?

Hoe boek ik een artiest?

Selecteer je gewenste artiest, vul je gegevens, de gewenste datum, set tijd en overige wensen in en klik op boek nu!
Wij nemen dan contact met je op.

Offerte aanvragen

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van 2 Unlimited ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van 2 Unlimited plaatsen of 2 Unlimited gelijk boeken?
Neem contact op met Music Marketing and More. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Kunnen wij u helpen?

2 Unlimited boek je zonder problemen en voor de beste prijs! bij Music Marketing and More. Bel of mail ons: 085 0080864 info@musicmarketingandmore.nl

 

Alle genoemde prijzen en boekingsgegevens op deze pagina over 2 Unlimited zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten. Wij besteden veel aandacht aan het samenstellen van deze boekingspagina over 2 Unlimited. Music Marketing and More aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel de direct of indirecte gevolgen van handelen of nalaten op basis van de inhoud, prijs of informatie op deze pagina van 2 Unlimited. Wij behouden ons te allen tijde het recht voor de informatie, prijzen en tekst op deze boekingspagina te wijzigen, aan te passen of te verwijderen.