ALICE DJ

Nu te boeken vanaf € 2975,-

De bekendste hits van Alice dj zijn toch wel Better off Alone en Back in my life deze nummers stonden maar liefst 15 weken in de Nederlandse top 40 en haalde de 4e en 9e positie in de Charts.
Alice dj treed nog met regelmaat internationaal op en weet dan ook altijd een geweldige show neer te zetten. Met hun super strakke choreografieën en energieke dj sets weten ze zelfs nu na meer dan 15 jaar nog altijd grote menigtes in binnen en buitenland op de dansvloer te krijgen.


Alice Dj Direct boeken

Heeft u vragen? Neem dan direct contact met ons op: 085 0080864VERGELIJKBARE ARTIESTEN

Artiest Genre Prijs
Alice Dj Alicedj 2 Nu te boeken vanaf € 2975,-

EEN ARTIEST BOEKEN? HOE WERKT DAT?

Hoe boek ik een artiest?

Selecteer je gewenste artiest, vul je gegevens, de gewenste datum, set tijd en overige wensen in en klik op boek nu!
Wij nemen dan contact met je op.

Offerte aanvragen

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van Alice Dj ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van Alice Dj plaatsen of Alice Dj gelijk boeken?
Neem contact op met Music Marketing and More. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Kunnen wij u helpen?

Alice Dj boek je zonder problemen en voor de beste prijs! bij Music Marketing and More. Bel of mail ons: 085 0080864 info@musicmarketingandmore.nl

 

Alle genoemde prijzen en boekingsgegevens op deze pagina over Alice Dj zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten. Wij besteden veel aandacht aan het samenstellen van deze boekingspagina over Alice Dj . Music Marketing and More aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel de direct of indirecte gevolgen van handelen of nalaten op basis van de inhoud, prijs of informatie op deze pagina van Alice Dj . Wij behouden ons te allen tijde het recht voor de informatie, prijzen en tekst op deze boekingspagina te wijzigen, aan te passen of te verwijderen.