BABY BLUE

Nu te boeken vanaf € 6500,-

Baby Blue inhuren?

Sinds hun oprichting in 2013, belichamen de vijf mannen van Baby Blue de essentie van vriendschap en muziek.

Hun pad in de muziekwereld, gekenmerkt door een dynamische blend van rock, pop, Nederlandstalige tracks en zelfs een vleugje hiphop, heeft hen snel tot een fenomeen in het live-circuit gemaakt.

 

Baby Blue is het levende bewijs van een vervulde jongensdroom: beginnend met een gitaar op je 8ste, het vormen van een band, eindeloos repeteren, en uiteindelijk het veroveren van legendarische podia zoals de Zwarte Cross.

Interesse gewekt? Boek Baby Blue nu voor je evenement!

 

Met een indrukwekkend aantal van meer dan 700 live-optredens, inclusief bekende festivals als Paaspop, Dicky Woodstock, Oerrock en 7th Sunday, heeft Baby Blue zich gevestigd als een favoriet bij het publiek. Hun optredens zijn pure energie, vol hits die gegarandeerd zorgen voor dansplezier en meezingmomenten tot heesheid volgt. Authentiek en rauw, dat is waar Baby Blue voor staat: echte muziek, zonder achtergrondtracks, met spectaculaire special effects, machtige drums en meeslepende gitaarriffs.

 

De shows van Baby Blue zijn meer dan alleen optredens; ze zijn een complete belevenis die het publiek vastgrijpt en niet meer loslaat totdat het overweldigende drumgeluid een golf van vreugde teweegbrengt.

 

Ben je klaar voor deze unieke ervaring? Maak je evenement onvergetelijk en huur Baby Blue in, perfect voor elke gelegenheid waar vriendschap en muziek centraal staan.Baby Blue Direct boeken

Heeft u vragen? Neem dan direct contact met ons op: 085 0080864VERGELIJKBARE ARTIESTEN

Artiest Genre Prijs
Baby Blue Babyblueinhuren 23 Nu te boeken vanaf € 6500,-

EEN ARTIEST BOEKEN? HOE WERKT DAT?

Hoe boek ik een artiest?

Selecteer je gewenste artiest, vul je gegevens, de gewenste datum, set tijd en overige wensen in en klik op boek nu!
Wij nemen dan contact met je op.

Offerte aanvragen

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van Baby Blue ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van Baby Blue plaatsen of Baby Blue gelijk boeken?
Neem contact op met Music Marketing and More. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Kunnen wij u helpen?

Baby Blue boek je zonder problemen en voor de beste prijs! bij Music Marketing and More. Bel of mail ons: 085 0080864 info@musicmarketingandmore.nl

 

Alle genoemde prijzen en boekingsgegevens op deze pagina over Baby Blue zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten. Wij besteden veel aandacht aan het samenstellen van deze boekingspagina over Baby Blue . Music Marketing and More aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel de direct of indirecte gevolgen van handelen of nalaten op basis van de inhoud, prijs of informatie op deze pagina van Baby Blue . Wij behouden ons te allen tijde het recht voor de informatie, prijzen en tekst op deze boekingspagina te wijzigen, aan te passen of te verwijderen.