BELLE PERéZ

Nu te boeken vanaf € 3475,-

Belle Perez op uw evenement ?

De uit België afkomstige Spaanse schone heeft een geweldig dansbaar repertoire.

Bele Perez live

Ik heb haar zelf een aantal keer mogen aanschouwen op verschillende podia en wat kan zij fantastisch zingen. Naast dat ze zo goed zingt heeft Belle Peréz ook nog eens een bijzonder goed karakter, gevoel voor humor en een prachtige uitstraling. Ze weet met haar opzwepende nummers nagenoeg iedereen op de dansvloer te krijgen.

Hits Belle Perez


Haar meest bekende hit is Que Viva la Vida. Dit was ook de soundtrack van de Hit film Madagaskar.

Belle Perez Carriere

Ze heeft in haar glansrijke carrière vele malen op de bühne gestaan en mee gedaan aan verschillende shows.  Waaronder het Vrt programma Eurosong, waar ze zich helaas net niet kon kwalificeren voor het Eurovisie Songfestival. Des al niet te min is dit een geweldige en betaalbare zangeres voor als je van muziek houdt met een latin tintje. Ze past prima op een bruiloft, bedrijfsfeest en ze is prima in te zetten voor in uw club of discotheek.

Belle Perez Boeken of inhuren
Wij weten zeer snel de beschikbaarheid van Belle Perez en zo kunt u haar eenvoudig boeken bij het boekingskantoor Music Marketing and More

Belle Peréz Direct boeken

Heeft u vragen? Neem dan direct contact met ons op: 085 0080864VERGELIJKBARE ARTIESTEN

Artiest Genre Prijs
Belle Peréz Belle perez Nu te boeken vanaf € 3475,-

EEN ARTIEST BOEKEN? HOE WERKT DAT?

Hoe boek ik een artiest?

Selecteer je gewenste artiest, vul je gegevens, de gewenste datum, set tijd en overige wensen in en klik op boek nu!
Wij nemen dan contact met je op.

Offerte aanvragen

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van Belle Peréz ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van Belle Peréz plaatsen of Belle Peréz gelijk boeken?
Neem contact op met Music Marketing and More. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Kunnen wij u helpen?

Belle Peréz boek je zonder problemen en voor de beste prijs! bij Music Marketing and More. Bel of mail ons: 085 0080864 info@musicmarketingandmore.nl

 

Alle genoemde prijzen en boekingsgegevens op deze pagina over Belle Peréz zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten. Wij besteden veel aandacht aan het samenstellen van deze boekingspagina over Belle Peréz. Music Marketing and More aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel de direct of indirecte gevolgen van handelen of nalaten op basis van de inhoud, prijs of informatie op deze pagina van Belle Peréz. Wij behouden ons te allen tijde het recht voor de informatie, prijzen en tekst op deze boekingspagina te wijzigen, aan te passen of te verwijderen.