BIZZEY

Prijs op aanvraag

Bizzey boeken

Wie kent deze man nou niet? Bizzey heeft sinds zijn departure van Yellow Claw de hele Nederlandse scene op zijn kop gezet met tientallen club hits! Bizzey is nu bij Music Marketing And More te boeken met de service en betrouwbaarheid die u van ons gewend bent.

Sinds 2016 Bizzey been getting busy.Met vele hits onder zijn naam en momenteel de meest bekeken Nederlandse videoclip ooit (Bizzey – Traag) heeft hij zijn stempel weten te drukken in de Nederlandse muziek scene als 1 van de beste Nederlandse artiesten ooit.

Show van Bizzey

Bizzey is een veteraan in de showbusiness, dus hij weet precies hoe je de sfeer tiptop houd en weet exact hoe de dansvloer goed gevuld blijft met vele vrouwen. Zijn muziekstijl varieert ook van zeer vrouwvriendelijk tot knal muziek tot natuurlijk zijn vieze dansbare nummers waar we hem van kennen! Allemaal eigen producties, er zijn niet veel artiesten die zo eclectisch zijn al Bizzey.

Bizzey gaf op. 16 februari 2019 zijn alleerste live concert in AFAS LIVE, in Amsterdam londer de titel “What Would Jesus Do?. Dat was tot nu toe zijn grootste show die ook binnen de kortste keren sold out was.

VERGELIJKBARE ARTIESTEN

Artiest Genre Prijs
Bizzey Bizzey 12 Prijs op aanvraag

Direct boeken

EEN ARTIEST BOEKEN? HOE WERKT DAT?

Hoe boek ik een artiest?

Selecteer je gewenste artiest, vul je gegevens, de gewenste datum, set tijd en overige wensen in en klik op boek nu!
Wij nemen dan contact met je op.

Offerte aanvragen

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van Bizzey ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van Bizzey plaatsen of Bizzey gelijk boeken?
Neem contact op met Music Marketing and More. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Kunnen wij u helpen?

Bizzey boek je zonder problemen en voor de beste prijs! bij Music Marketing and More. Bel of mail ons: 085 0080864 info@musicmarketingandmore.nl

 

Alle genoemde prijzen en boekingsgegevens op deze pagina over Bizzey zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten. Wij besteden veel aandacht aan het samenstellen van deze boekingspagina over Bizzey. Music Marketing and More aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel de direct of indirecte gevolgen van handelen of nalaten op basis van de inhoud, prijs of informatie op deze pagina van Bizzey. Wij behouden ons te allen tijde het recht voor de informatie, prijzen en tekst op deze boekingspagina te wijzigen, aan te passen of te verwijderen.