BOEF

Prijs op aanvraag

Boef biografie

Boef heeft geen introductie nodig, wie kent hem nou niet? De Frans-Algerijnse rapper is een vaste waarde in de Nederlandse muziekindustrie sinds zijn Zonamo-sessie in 2015 en zijn debuutEP ‘Gewoon Boef’ in februari 2016.

Boef heeft even goed laten zijn dat hij geen “eendagsvlieg” was en bracht hit na hit uit wat resulteerde tot veel bekenheid, media-aandacht en een werd gezien als een voorbeeld voor de Nederlandse jeugd dat alles mogelijk was.
Boef is niet alleen een rapper maar is ook 1 van de meest populaire vloggers van Nederland. Met een Youtube kanaal met meer dan 450.000 abonnees was het ook de perfecte plek om videoclips op uit te brengen en ja dat deed hij ook. Zijn debuutalbum “Slaaptekort” met bijbehorende videoclips heeft miljoenen streams binnen gehaald met als gevolg een platina status. Sindsdien is Boef heel veel bezig met soloprojecten en samenwerkingen die nog altijd miljoenen streams behalen!

Boef boeken

Boef is nu te boeken via Music Marketing & More met de service en betrouwbaarheid die u van ons gewend bent.


VERGELIJKBARE ARTIESTEN

Artiest Genre Prijs
Boef Boef 12 Prijs op aanvraag

Direct boeken

EEN ARTIEST BOEKEN? HOE WERKT DAT?

Hoe boek ik een artiest?

Selecteer je gewenste artiest, vul je gegevens, de gewenste datum, set tijd en overige wensen in en klik op boek nu!
Wij nemen dan contact met je op.

Offerte aanvragen

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van Boef ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van Boef plaatsen of Boef gelijk boeken?
Neem contact op met Music Marketing and More. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Kunnen wij u helpen?

Boef boek je zonder problemen en voor de beste prijs! bij Music Marketing and More. Bel of mail ons: 085 0080864 info@musicmarketingandmore.nl

 

Alle genoemde prijzen en boekingsgegevens op deze pagina over Boef zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten. Wij besteden veel aandacht aan het samenstellen van deze boekingspagina over Boef. Music Marketing and More aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel de direct of indirecte gevolgen van handelen of nalaten op basis van de inhoud, prijs of informatie op deze pagina van Boef. Wij behouden ons te allen tijde het recht voor de informatie, prijzen en tekst op deze boekingspagina te wijzigen, aan te passen of te verwijderen.