MART HOOGKAMER

Nu te boeken vanaf € 12500,-

Mart Hoogkamer, geboren in mei 1998, begon zijn muzikale carrière op jonge leeftijd. Zijn doorbraak kwam in 2016 met een tweede plaats in 'Holland’s Got Talent', waar hij zijn talenten aan een breed publiek liet zien. Sindsdien heeft Mart diverse hits uitgebracht, waaronder 'Ik Ga Zwemmen' en 'Unchained Melody', waarmee hij duizenden fans heeft veroverd. In 2024 maakte hij een sterke comeback na een pauze vanwege overwerk en stress, vastbesloten om zijn passie voor live muziek te blijven delen. Met zijn unieke stemgeluid en aanstekelijke energie weet Mart elk optreden tot een succes te maken. Boek Mart Hoogkamer voor een onvergetelijke muzikale ervaring op jouw evenement.

Mart Hoogkamer is te boeken als Tape Show voor 30 minuten of met Band voor een Show van 60 tot 90 minuten. Ook voor bedrijfsfeesten is Mart Hoogkamer een uitstekende keuze. 

Naast het boeken van artiesten kunnen wij ook voorzien in hoogstaand licht en geluid voor een ware wauw beleving. Mart Hoogkamer Direct boeken

Heeft u vragen? Neem dan direct contact met ons op: 085 0080864VERGELIJKBARE ARTIESTEN

Artiest Genre Prijs
Mart Hoogkamer Boek mart hoogkame Nu te boeken vanaf € 12500,-

EEN ARTIEST BOEKEN? HOE WERKT DAT?

Hoe boek ik een artiest?

Selecteer je gewenste artiest, vul je gegevens, de gewenste datum, set tijd en overige wensen in en klik op boek nu!
Wij nemen dan contact met je op.

Offerte aanvragen

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van Mart Hoogkamer ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van Mart Hoogkamer plaatsen of Mart Hoogkamer gelijk boeken?
Neem contact op met Music Marketing and More. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Kunnen wij u helpen?

Mart Hoogkamer boek je zonder problemen en voor de beste prijs! bij Music Marketing and More. Bel of mail ons: 085 0080864 info@musicmarketingandmore.nl

 

Alle genoemde prijzen en boekingsgegevens op deze pagina over Mart Hoogkamer zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten. Wij besteden veel aandacht aan het samenstellen van deze boekingspagina over Mart Hoogkamer. Music Marketing and More aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel de direct of indirecte gevolgen van handelen of nalaten op basis van de inhoud, prijs of informatie op deze pagina van Mart Hoogkamer. Wij behouden ons te allen tijde het recht voor de informatie, prijzen en tekst op deze boekingspagina te wijzigen, aan te passen of te verwijderen.