BROOKLYN

Nu te boeken vanaf € 995,-

Brooklyn huren (Merijn Temptation Island)

Vanuit zijn home Town Almere Reist Merijn (Brooklyn) het hele land door voor de leukste feestjes. Hij is een dj met skills en heeft een energieke eclectische set waar je zeker van kan genieten.

Dj Brooklyn op Televisie


Na zijn televisiedebuut in Temptation Island begon zijn bekendheid pas echt te groeien. Dj Brooklyn is een veel gevraagde act in clubs en bars. Naast zijn tv optreden vind hij het ook geweldig om in the spotlight te staan op het podium. Muziek is zijn passie en hier is hij dan ook al 5 jaar mee bezig.

Boekingen Brooklyn

Hij heeft inmiddels veel boekingen op zijn naam staan zo heeft hij gedraaid op zeer veel leuke feesten waaronder de beste schoolfeestjes en de fijnste midzomernachtfeesten in Bloemendaal aan zee.

DJ Brooklyn komt regelmatig met eigen bootlegs en remixen, hierdoor is zijn set altijd leuk en uniek te noemen. Ook werkte hij samen met het te gekke Team Rush Hour om een tegekke  Shape of You Remix van Ed Sheeran te maken, dit werd een veel gedraaide club hit.

Brooklyn live op 3FM 

In 2017 draaide Brooklyn voor het eerst bij de populaire radiozender 3FM check zijn live set hier: Live set Dj Brooklyn 3fm

Brooklyn Boeken of Inhuren

De beschikbaarheid van dj Brooklyn weten wij nagenoeg direct. Neem contact op: 06-48794621
 

VERGELIJKBARE ARTIESTEN

Artiest Genre Prijs
Brooklyn Brooklyn boeken 9 Nu te boeken vanaf € 995,-

Direct boeken

EEN ARTIEST BOEKEN? HOE WERKT DAT?

Hoe boek ik een artiest?

Selecteer je gewenste artiest, vul je gegevens, de gewenste datum, set tijd en overige wensen in en klik op boek nu!
Wij nemen dan contact met je op.

Offerte aanvragen

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van Brooklyn ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van Brooklyn plaatsen of Brooklyn gelijk boeken?
Neem contact op met Music Marketing and More. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Kunnen wij u helpen?

Brooklyn boek je zonder problemen en voor de beste prijs! bij Music Marketing and More. Bel of mail ons: 085 0080864 info@musicmarketingandmore.nl

 

Alle genoemde prijzen en boekingsgegevens op deze pagina over Brooklyn zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten. Wij besteden veel aandacht aan het samenstellen van deze boekingspagina over Brooklyn . Music Marketing and More aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel de direct of indirecte gevolgen van handelen of nalaten op basis van de inhoud, prijs of informatie op deze pagina van Brooklyn . Wij behouden ons te allen tijde het recht voor de informatie, prijzen en tekst op deze boekingspagina te wijzigen, aan te passen of te verwijderen.