BRYAN ADAMS TRIBUTE

Prijs op aanvraag

Bryan Adams Tribute

Met zo’n 65 miljoen verkochte albums wereldwijd, vele streams en diverse nummer 1 hits in ruim veertig landen, heeft Bryan Adams een grote aanhang van trouwe fans over de hele wereld verzameld.
 
Ook in Nederland en België heeft Bryan Adams met zijn band meerdere keren opgetreden, in een uitverkocht Ahoy en het Antwerpse Sportpaleis in 2007.
 
Met zijn singles als: “(Everything I Do) I Do It for You” heeft Bryan Adams een wereldwijde nummer 1-hit gescroord, dat zo ook in Nederland het de beste verkochte single van 1991 werd.
 
Daarnaast zijn de nummers “(Everything I do) I Do It For You”, “Summer of 69”, “Run to you”, “Cuts like a knife”, “Heaven” en “Kids wanna rock” inmiddels gouwe ouwe geworden die een ieder muziekliefhebber wel kent.
 

Meet the Bryan Adams Tribute act 

De Bryan Adams Tribute band brengt op professionele wijze hulde aan deze rock-legende.
 
Met de charismatische vocalen van Claus Hassing (finalist Deens Nationaal Songfestival en deelnemer in diverse muziekshows) en een professionele begeleidende band van bekende Deense muzikanten, is BRYAN ADAMS TRIBUTE een muzikale ervaring die zowel het publiek als de boeker niet snel zal vergeten.
 
Een fantastische unieke rockstem met een buitengewoon geweldige band is de Bryan Adams Tribute band klaar om zijn stempel te drukken op de muziek van rocklegende Bryan Adams die zich al meer dan 30 jaar aan de internationale top bevind.

Bandleden:

Claus Hassing – lead vocals & guitar
Lasse Baggenæs – lead guitar & vocals
Rune Thorhauge – drums & vocals
Christian Thrane – bas
Filip Winther – keys & vocals

Boek de Bryan Adams Tribute band

De Bryan Adams Tribute band is nu te boeken via Marketing Music And More met de service en aandacht die u van ons gewend bent.
 

VERGELIJKBARE ARTIESTEN

Artiest Genre Prijs
Bryan Adams Tribute Bryan adams tribute 13 Prijs op aanvraag

Direct boeken

EEN ARTIEST BOEKEN? HOE WERKT DAT?

Hoe boek ik een artiest?

Selecteer je gewenste artiest, vul je gegevens, de gewenste datum, set tijd en overige wensen in en klik op boek nu!
Wij nemen dan contact met je op.

Offerte aanvragen

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van Bryan Adams Tribute ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van Bryan Adams Tribute plaatsen of Bryan Adams Tribute gelijk boeken?
Neem contact op met Music Marketing and More. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Kunnen wij u helpen?

Bryan Adams Tribute boek je zonder problemen en voor de beste prijs! bij Music Marketing and More. Bel of mail ons: 085 0080864 info@musicmarketingandmore.nl

 

Alle genoemde prijzen en boekingsgegevens op deze pagina over Bryan Adams Tribute zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten. Wij besteden veel aandacht aan het samenstellen van deze boekingspagina over Bryan Adams Tribute. Music Marketing and More aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel de direct of indirecte gevolgen van handelen of nalaten op basis van de inhoud, prijs of informatie op deze pagina van Bryan Adams Tribute. Wij behouden ons te allen tijde het recht voor de informatie, prijzen en tekst op deze boekingspagina te wijzigen, aan te passen of te verwijderen.