CH!PZ

Nu te boeken vanaf € 3995,-

CH!PZ is back: the adventure of CH!PZ continues!

 
In 2002 begon het grote avontuur van één van de meest succesvolle Nederlandse popgroep aller tijden! Met de verkoop van meer dan 2 miljoen singles en albums wereldwijd, sleepte CH!PZ vele gouden en platina platen in de wacht.
 
CH!PZ scoorde hit na hit met singles als ‘Cowboy’, ‘Captain Hook’, ‘One Two Three’ en natuurlijk ‘1001 Arabian Night’.
 
In totaal wist de groep om 35 internationale top hits te behalen, waarvan 10 keer de nummer één positie werd bereikt met vele uitverkochte concerten én optredens in grote internationale TV shows als gevolg. CH!PZ was niet meer weg te denken uit de internationale muziekindustrie!
 

CH!PZ boeken

Now the adventure is about to start all over again. CH!PZ is back en nu toe boeken via Music Marketing & More met onze service waar we bekend om staan.
 

VERGELIJKBARE ARTIESTEN

Artiest Genre Prijs
CH!PZ Ch pz 15 Nu te boeken vanaf € 3995,-

Direct boeken

EEN ARTIEST BOEKEN? HOE WERKT DAT?

Hoe boek ik een artiest?

Selecteer je gewenste artiest, vul je gegevens, de gewenste datum, set tijd en overige wensen in en klik op boek nu!
Wij nemen dan contact met je op.

Offerte aanvragen

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van CH!PZ ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van CH!PZ plaatsen of CH!PZ gelijk boeken?
Neem contact op met Music Marketing and More. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Kunnen wij u helpen?

CH!PZ boek je zonder problemen en voor de beste prijs! bij Music Marketing and More. Bel of mail ons: 085 0080864 info@musicmarketingandmore.nl

 

Alle genoemde prijzen en boekingsgegevens op deze pagina over CH!PZ zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten. Wij besteden veel aandacht aan het samenstellen van deze boekingspagina over CH!PZ. Music Marketing and More aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel de direct of indirecte gevolgen van handelen of nalaten op basis van de inhoud, prijs of informatie op deze pagina van CH!PZ. Wij behouden ons te allen tijde het recht voor de informatie, prijzen en tekst op deze boekingspagina te wijzigen, aan te passen of te verwijderen.