CHIVV

Prijs op aanvraag

Chivv Boeken

De grote man van SBMG, oftwel Chivv himself is nu ook solo te boeken uw evenementen bij Music Marketing & More!

Chivv Biografie

Chyvon Pala, beter bekend als Chivv, is een lid van de voormalige rapformatie SBMG. Tijdens de SBMG tijden scoorde Chivv al sinds 2014 constant grote hits als: ‘Oeh Na Na’, ‘4x duurder’ & ‘Lit’. Alleen al de grote hits plus de rest van hun nummers bereiken samen al meer dan 100 miljoen streams. Er zijn niet veel artiesten die dit hebben bereikt.
Eind 2018 was het voor Chivv wel tijd om voor een onbepaalde tijd solo te gaan werken. Dit is natuurlijk keen grote gok voor elke artiest, maar niet voor Chivv. Door de bekendheid die hij als onderdeel van SBMG heeft gecreëerd en zijn grote solo hits als ‘JA!’, ‘Cartier’, ‘Beetje Moe’ en ‘Huts’ (opgeteld 140 miljoen streams) heeft Chivv een hele grote stap naar succes gezet.

Als grote voorbeeld voor de jong talent en de jeugd in het algemeen waren nummers maken en shows geven nooit een probleem voor Chivv. Hij bracht zijn eerste solo nummer uit ‘Ewa Ewa/Expose The Game’. Het werd een nummer 1 hit die tot de dag van schrijven 22 miljoen hits heeft behaald. Niks lijkt de ambitieuste artiest nog in de weg te staan. Chivv is hard aan het werk voor zijn solo album, om ook daarmee de clubs op zijn kop te zetten en de hitlijsten te bestormen met grote club nummers en zijn betekenisvolle lyrics.

VERGELIJKBARE ARTIESTEN

Artiest Genre Prijs
Chivv Chivv 11 Prijs op aanvraag

Direct boeken

EEN ARTIEST BOEKEN? HOE WERKT DAT?

Hoe boek ik een artiest?

Selecteer je gewenste artiest, vul je gegevens, de gewenste datum, set tijd en overige wensen in en klik op boek nu!
Wij nemen dan contact met je op.

Offerte aanvragen

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van Chivv ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van Chivv plaatsen of Chivv gelijk boeken?
Neem contact op met Music Marketing and More. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Kunnen wij u helpen?

Chivv boek je zonder problemen en voor de beste prijs! bij Music Marketing and More. Bel of mail ons: 085 0080864 info@musicmarketingandmore.nl

 

Alle genoemde prijzen en boekingsgegevens op deze pagina over Chivv zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten. Wij besteden veel aandacht aan het samenstellen van deze boekingspagina over Chivv. Music Marketing and More aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel de direct of indirecte gevolgen van handelen of nalaten op basis van de inhoud, prijs of informatie op deze pagina van Chivv. Wij behouden ons te allen tijde het recht voor de informatie, prijzen en tekst op deze boekingspagina te wijzigen, aan te passen of te verwijderen.