COOLKIDS PARTY

Prijs op aanvraag

CoolKids Party

CoolKids Party is een super actieve en leuke dans- en zing feest voor de kids. Daarmee behoort CoolKids party tot één van de weinigen leuke goede kindershows van heel Nederland!
 
De nummers worden gezongen door Hans, Pieter en Carla, evenals de bekende eigen nummers als: “Wij vieren feest”, “Rockster”, “De Race”. De liedjes zijn herkenbaar voor de kids en worden tijdens optredens hard meegezongen. Bij de allernieuwste knallers “Doe maar mee” en “De Warming Up” is het de regel dat niemand stil blijft staan, maar natuurlijk is er ook ruimte voor de grote muzikale tophits en hypes van dit moment.
 

CoolKids Party boeken

Het feest wordt juichend afgesloten waarna alle leden van de Coolkids Party nog een foto kan nemen met de jonge bezoekers! Boek CoolKids Party nu via Music Marketing And More.
 

CoolKids Party Direct boeken

Heeft u vragen? Neem dan direct contact met ons op: 085 0080864VERGELIJKBARE ARTIESTEN

Artiest Genre Prijs
CoolKids Party Coolkids party 15 Prijs op aanvraag

EEN ARTIEST BOEKEN? HOE WERKT DAT?

Hoe boek ik een artiest?

Selecteer je gewenste artiest, vul je gegevens, de gewenste datum, set tijd en overige wensen in en klik op boek nu!
Wij nemen dan contact met je op.

Offerte aanvragen

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van CoolKids Party ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van CoolKids Party plaatsen of CoolKids Party gelijk boeken?
Neem contact op met Music Marketing and More. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Kunnen wij u helpen?

CoolKids Party boek je zonder problemen en voor de beste prijs! bij Music Marketing and More. Bel of mail ons: 085 0080864 info@musicmarketingandmore.nl

 

Alle genoemde prijzen en boekingsgegevens op deze pagina over CoolKids Party zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten. Wij besteden veel aandacht aan het samenstellen van deze boekingspagina over CoolKids Party. Music Marketing and More aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel de direct of indirecte gevolgen van handelen of nalaten op basis van de inhoud, prijs of informatie op deze pagina van CoolKids Party. Wij behouden ons te allen tijde het recht voor de informatie, prijzen en tekst op deze boekingspagina te wijzigen, aan te passen of te verwijderen.