COVERBAND FLAVOUR

Prijs op aanvraag

Coverband Flavour

Coverband Flavour is een coverband die van elke gelegenheid een feest maakt! Dansen op bekende hits, springen op knallers en mee zingen met klassiekertjes.

Bent u opzoek naar een geschikte live band voor een speciale trouwdag of een ander spetterend feest? Coverband Flavour heeft alles in huis om er een onvergetelijke avond van te maken. Coverband Flavour kan van elke gelegenheid een groot feest maken: trouwfeesten, jubilea, gala, kroeg avonden, café avonden, verjaardagsfeest, studentenfeest, verenigingsfeest en bedrijfsfeesten en alle andere gelegenheden die je kunt bedenken om een feest te geven.

Met de beeldschone vocals van Jay & Eveline Haverlag, Jason Lam de gitarist met backing vocals, Kasper op de keys, Roels Smits op de drums en Maartsen Mast op de bas is dit zeker een band die alles in orde heeft en pas blij zijn wanneer zij het publiek een onvergetelijke ervaring hebben bezorgd!

Coverband Flavour boeken?

Coverband Flavour boeken of aanvragen, of wil je een kijkdatum? Neem dan snel contact op en dan reageren wij zo snel mogelijk!

 VERGELIJKBARE ARTIESTEN

Artiest Genre Prijs
Coverband Flavour Coverband flavour 169 Prijs op aanvraag

Direct boeken

EEN ARTIEST BOEKEN? HOE WERKT DAT?

Hoe boek ik een artiest?

Selecteer je gewenste artiest, vul je gegevens, de gewenste datum, set tijd en overige wensen in en klik op boek nu!
Wij nemen dan contact met je op.

Offerte aanvragen

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van Coverband Flavour ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van Coverband Flavour plaatsen of Coverband Flavour gelijk boeken?
Neem contact op met Music Marketing and More. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Kunnen wij u helpen?

Coverband Flavour boek je zonder problemen en voor de beste prijs! bij Music Marketing and More. Bel of mail ons: 085 0080864 info@musicmarketingandmore.nl

 

Alle genoemde prijzen en boekingsgegevens op deze pagina over Coverband Flavour zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten. Wij besteden veel aandacht aan het samenstellen van deze boekingspagina over Coverband Flavour. Music Marketing and More aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel de direct of indirecte gevolgen van handelen of nalaten op basis van de inhoud, prijs of informatie op deze pagina van Coverband Flavour. Wij behouden ons te allen tijde het recht voor de informatie, prijzen en tekst op deze boekingspagina te wijzigen, aan te passen of te verwijderen.