DANIEL LIPPENS - 538

Nu te boeken vanaf € 950 ,-

Wil je Daniel Lippens boeken voor een optreden? Vraag dan snel de beschikbaarheid aan!
Daniel Lippens is geboren in Amsterdam en hier ook opgegroeid. Hij heeft een tijdje samengewoond met Ivo. Maar na een ruig studentenleven wonen ze nu apart. In 2014 is hij dan ook begonnen met werken bij het radio station 538. Daniel & Ivo hoor je van maandag tot donderdag in de Avondploeg op 538. Hier nodigen ze de vetste artiesten uit en draaien ze vooral heel veel hitjes en nieuwe muziek. Daarnaast is Daniel Lippens te boeken als dj voor je evenement. Je kan hem bij ons boeken voor 60 of 120 minuten.

Wil jij deze toffe dj op je evenement? Vraag dan snel de beschikbaarheid aan!

VERGELIJKBARE ARTIESTEN

Artiest Genre Prijs
Daniel Lippens - 538 Daniel lippens 6 Nu te boeken vanaf € 950 ,-

Direct boeken

EEN ARTIEST BOEKEN? HOE WERKT DAT?

Hoe boek ik een artiest?

Selecteer je gewenste artiest, vul je gegevens, de gewenste datum, set tijd en overige wensen in en klik op boek nu!
Wij nemen dan contact met je op.

Offerte aanvragen

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van Daniel Lippens - 538 ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van Daniel Lippens - 538 plaatsen of Daniel Lippens - 538 gelijk boeken?
Neem contact op met Music Marketing and More. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Kunnen wij u helpen?

Daniel Lippens - 538 boek je zonder problemen en voor de beste prijs! bij Music Marketing and More. Bel of mail ons: 085 0080864 info@musicmarketingandmore.nl

 

Alle genoemde prijzen en boekingsgegevens op deze pagina over Daniel Lippens - 538 zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten. Wij besteden veel aandacht aan het samenstellen van deze boekingspagina over Daniel Lippens - 538. Music Marketing and More aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel de direct of indirecte gevolgen van handelen of nalaten op basis van de inhoud, prijs of informatie op deze pagina van Daniel Lippens - 538. Wij behouden ons te allen tijde het recht voor de informatie, prijzen en tekst op deze boekingspagina te wijzigen, aan te passen of te verwijderen.