DAVE ROELVINK

Nu te boeken vanaf € 1750,-

Iedereen kan zeggen wat hij wil, maar Dave Roelvink is een klein boefje met een groot hart! Dat heeft iedereen kunnen zien in het Rtl 5 programma De Roelvinkjes. Ondanks zijn stoute karakter heeft hij zich ontpopt tot een ware goede dj. Hij is dan ook te boeken voor verschillende evenementen. Zijn stijl is te omschrijven als vrouwvriendelijk en feestelijk. Hij draait een mix van Bubbling Eclectic Edm en Moombahton. Deze verschillende stijlen weet hij perfect te combineren. Hiermee krijgt hij samen met zijn mc de dansvloer gegarandeerd vol!
Dave Roelvink is perfect te boeken voor scholenfeesten. Ook draait hij zijn hand niet om voor mega events en weet hij iedereen prima te vermaken.

VERGELIJKBARE ARTIESTEN

Artiest Genre Prijs
Dave Roelvink Dave roelvink 1 Nu te boeken vanaf € 1750,-

Direct boeken

EEN ARTIEST BOEKEN? HOE WERKT DAT?

Hoe boek ik een artiest?

Selecteer je gewenste artiest, vul je gegevens, de gewenste datum, set tijd en overige wensen in en klik op boek nu!
Wij nemen dan contact met je op.

Offerte aanvragen

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van Dave Roelvink ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van Dave Roelvink plaatsen of Dave Roelvink gelijk boeken?
Neem contact op met Music Marketing and More. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Kunnen wij u helpen?

Dave Roelvink boek je zonder problemen en voor de beste prijs! bij Music Marketing and More. Bel of mail ons: 085 0080864 info@musicmarketingandmore.nl

 

Alle genoemde prijzen en boekingsgegevens op deze pagina over Dave Roelvink zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten. Wij besteden veel aandacht aan het samenstellen van deze boekingspagina over Dave Roelvink. Music Marketing and More aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel de direct of indirecte gevolgen van handelen of nalaten op basis van de inhoud, prijs of informatie op deze pagina van Dave Roelvink. Wij behouden ons te allen tijde het recht voor de informatie, prijzen en tekst op deze boekingspagina te wijzigen, aan te passen of te verwijderen.