DE ESPERANDO'S

Prijs op aanvraag

Biografie van De Esperando’s

De Esperando’s zijn inmiddels een begrip geworden. De band is al in 1975 gevormd als schoolband en zijn na al die jaren nog steeds actief en HOT!
 
We kennen De Esperando’s door hun legendarische feestnummers als: “Jansie de Palingboer”, “Sexy Weekend”, “Beuk em deur de panty” en natuurlijk “Fabulous Tune”. De Esperando’s zijn “Hot”. Zo traden ze op tijdens het Boerenrock festival en het Mega Piraten Festival in Borger.

Liveshow

De Esperando’s is dé feestband voor elke evenement. De 2 heren staan erom bekend om hun humor & enthousiasme te delen met het publiek om zo de juiste sfeer te creëren. De Esperando’s op je evenement staat dus gelijk aan een gegarandeerd feesten! Een spektakel dat alle zintuigen prikkelt met special effecten, en een te gekke lichtshow.

Boek De Esperando’s

Een complete show voor 20 tot 2500 bezoekers? Geen probleem! Een evenement met de Esperando’s is altijd compleet verzorg inclusief licht & geluid voor een ultiem geslaagd feest.
 
De Esperando’s zijn nu te boeken via Marketing Music And More met de service en aandacht die u van ons gewend bent.

De Esperando's Direct boeken

Heeft u vragen? Neem dan direct contact met ons op: 085 0080864VERGELIJKBARE ARTIESTEN

Artiest Genre Prijs
De Esperando's De esperando Prijs op aanvraag

EEN ARTIEST BOEKEN? HOE WERKT DAT?

Hoe boek ik een artiest?

Selecteer je gewenste artiest, vul je gegevens, de gewenste datum, set tijd en overige wensen in en klik op boek nu!
Wij nemen dan contact met je op.

Offerte aanvragen

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van De Esperando's ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van De Esperando's plaatsen of De Esperando's gelijk boeken?
Neem contact op met Music Marketing and More. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Kunnen wij u helpen?

De Esperando's boek je zonder problemen en voor de beste prijs! bij Music Marketing and More. Bel of mail ons: 085 0080864 info@musicmarketingandmore.nl

 

Alle genoemde prijzen en boekingsgegevens op deze pagina over De Esperando's zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten. Wij besteden veel aandacht aan het samenstellen van deze boekingspagina over De Esperando's. Music Marketing and More aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel de direct of indirecte gevolgen van handelen of nalaten op basis van de inhoud, prijs of informatie op deze pagina van De Esperando's. Wij behouden ons te allen tijde het recht voor de informatie, prijzen en tekst op deze boekingspagina te wijzigen, aan te passen of te verwijderen.