DIAZ EN BRUNO

Prijs op aanvraag

Diaz en Bruno Boeken / inhuren of wil je de prijs van Diaz & Bruno weten?

Bel dan nu! 06-48794621

Biografie Diaz en Bruno:

Dit dj duo heeft de eclectische scene veranderd sinds dat ze als dj duo ‘Diaz & Bruno’ samen optreden. Ze hebben een fantastische platenkeuze en staan hier ook mee op de beste festivals en in de betere clubs. Samen weten ze elke dansvloer vol te krijgen en te houden. Diaz & Bruno inhuren? dat doe je voordelig bij Music Marketing and More.

Girls Goin' Wild Mixtapes

De mixtapes van Diaz en bruno lopen ook zeer goed, ze vergaren hiermee grote populariteit onder de jeugd en ze worden dan ook veel beluisterd.

VERGELIJKBARE ARTIESTEN

Artiest Genre Prijs
Diaz en Bruno Diaz en bruno booken 7 Prijs op aanvraag

Direct boeken

EEN ARTIEST BOEKEN? HOE WERKT DAT?

Hoe boek ik een artiest?

Selecteer je gewenste artiest, vul je gegevens, de gewenste datum, set tijd en overige wensen in en klik op boek nu!
Wij nemen dan contact met je op.

Offerte aanvragen

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van Diaz en Bruno ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van Diaz en Bruno plaatsen of Diaz en Bruno gelijk boeken?
Neem contact op met Music Marketing and More. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Kunnen wij u helpen?

Diaz en Bruno boek je zonder problemen en voor de beste prijs! bij Music Marketing and More. Bel of mail ons: 085 0080864 info@musicmarketingandmore.nl

 

Alle genoemde prijzen en boekingsgegevens op deze pagina over Diaz en Bruno zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten. Wij besteden veel aandacht aan het samenstellen van deze boekingspagina over Diaz en Bruno. Music Marketing and More aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel de direct of indirecte gevolgen van handelen of nalaten op basis van de inhoud, prijs of informatie op deze pagina van Diaz en Bruno. Wij behouden ons te allen tijde het recht voor de informatie, prijzen en tekst op deze boekingspagina te wijzigen, aan te passen of te verwijderen.