DOPEBWOY

Nu te boeken vanaf € 6500,-

Wie is Dopebwoy?

“PRRRRRR IK BEN LIT!” U kunt het misschien niet geloven, maar het meest gestreamde nummer van Nederland is van Jordan Jacott, beter bekend als rapper Dopebwoy.
 
Dopebwoy was voordat hij de meest gestreamde rapper van nederland werd, ook een zeer succesvolle producer. Dopebwoy’s vader was namelijk een DJ en leerde hem veel op muzikaal gebied. Na zich ver ontwikkeld te hebben als producer, besloot Dopebwoy ook zelf te gaan rappen. Dit bleek een goeie zet. Nu kon hij zijn eigen beats maken en zelf erop rappen.
 
In 2016 scoorde Dopebwoy zijn allereerste clubhit samen met Jayh. Met het nummer “Selecta” werd Dopebwoy al snel een bekende in de Nederlandse urban scene. Het nummer dat hem echt bekend maakte in zowel Nederland, als internationaal niveau was in 2017 met het nummer “Cartier”. Het was daarmee ook dé zomerhit van 2017 en op elk festival en in elke club te horen. Na zo’n grote hit was Dopebwoy’s naam al wel gevestigd als 1 van de grote urban artiesten van Nederland. Hits bleven komen als: genaamd ‘Loco’ die meerdere keren platina is gegaan, en ook op de track ‘My Money’ van $hirak die 1x platina is gegaan, samen met Bizzey en Bokoesam.
 
In 2019 bracht Dopebwoy het album “Forever Lit” uit met grote samenwerkingen van o.a. MHD (internationaal), Boef, MHD, Yxng Bane en Frenna. Het album staat al langer dan 15 weken in de album top 10 van de Nederlandse charts metg al vele individuele nummer awards als een Platina erkenning voor "Walou crisis" en "Guap"
 
Dopebwoy is nu goed op weg om zijn carrière ui te breiden in het buitenland met grote samenwerkingen, zoals: Aya Nakamura (zangeres van Djadja). In Frankrijk en the UK is de naam ‘Dopebwoy’ niet meer onbekend en wij weten zeker dat Dopebwoy bij lange na nog niet klaar is na een bekendheid te genereren in Europa!


Show Dopebwoy

De shows van Dopebwoy gaan er super wild aan toe! De kracht van Dopebwoy is dat hij muzikaal zeer breed is. Zo heeft Dopebwoy lekkere club tunes om op te dansen, maar ook wilde nummer als Cartier was hij de tent helemaal op zijn kop mee krijgt! Een grote diversiteit qua muziek gecombineerd met een explosieve performance is toch de ultieme urban artiest of niet?
 
Wie weet heeft Dopebwoy volgende maand alweer zijn nieuwe internationale hit gescoord en is hij weer helemaal volgeboekt tot het volgende jaar. Wacht dus niet te lang om deze internationale ster voor uw evenement te boeken via Music Marketing and More.
 Dopebwoy Direct boeken

Heeft u vragen? Neem dan direct contact met ons op: 085 0080864VERGELIJKBARE ARTIESTEN

Artiest Genre Prijs
Dopebwoy Dopebwoy 16 Nu te boeken vanaf € 6500,-

EEN ARTIEST BOEKEN? HOE WERKT DAT?

Hoe boek ik een artiest?

Selecteer je gewenste artiest, vul je gegevens, de gewenste datum, set tijd en overige wensen in en klik op boek nu!
Wij nemen dan contact met je op.

Offerte aanvragen

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van Dopebwoy ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van Dopebwoy plaatsen of Dopebwoy gelijk boeken?
Neem contact op met Music Marketing and More. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Kunnen wij u helpen?

Dopebwoy boek je zonder problemen en voor de beste prijs! bij Music Marketing and More. Bel of mail ons: 085 0080864 info@musicmarketingandmore.nl

 

Alle genoemde prijzen en boekingsgegevens op deze pagina over Dopebwoy zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten. Wij besteden veel aandacht aan het samenstellen van deze boekingspagina over Dopebwoy. Music Marketing and More aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel de direct of indirecte gevolgen van handelen of nalaten op basis van de inhoud, prijs of informatie op deze pagina van Dopebwoy. Wij behouden ons te allen tijde het recht voor de informatie, prijzen en tekst op deze boekingspagina te wijzigen, aan te passen of te verwijderen.