FRANS DUIJTS

Nu te boeken vanaf € 4995,-

Frans duijts is een van de meest favoriete Nederlandstalige artiesten van dit moment. Hij begon zijn carrière net als vele anderen met het imiteren van zijn favoriete artiest André Hazes. Toen hij mede door zijn looks (hij leek best op André Hazes) veel boekingen kreeg werd het tijd voor een eigen liedje. Dit nummer werd een mega grote hit. Iedereen kent hem inmiddels (Jij denkt maar dat je alles mag van mij) Dit is overigens een cover van de gelijknamige track uit 1986. Geschreven door onze eigen Vader Abraham Pierre Kartner. Het nummer van Frans Duijts was ook nog eens de meest gedraaide kroegen hit van het jaar 2009. Kortom populariteit alom.
Frans Duijts heeft ook in de tussentijd nog een heuse Edison Award gewonnen, de meest prestigieuze prijs van Nederland, Hij won hem in de categorie Volksmuziek. Frans Duijts is dus niet meer weg te denken uit de entertainment industrie en weet met al zijn gevoelige en gezellige nummers het publiek te raken als geen ander. Als hij nog nooit op jullie evenement heeft gestaan zou ik hem zeker aanraden mocht je opzoek zijn naar een Nederlandstalige artiest!
 

VERGELIJKBARE ARTIESTEN

Artiest Genre Prijs
Frans Duijts Frans duijts 3 Nu te boeken vanaf € 4995,-

Direct boeken

EEN ARTIEST BOEKEN? HOE WERKT DAT?

Hoe boek ik een artiest?

Selecteer je gewenste artiest, vul je gegevens, de gewenste datum, set tijd en overige wensen in en klik op boek nu!
Wij nemen dan contact met je op.

Offerte aanvragen

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van Frans Duijts ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van Frans Duijts plaatsen of Frans Duijts gelijk boeken?
Neem contact op met Music Marketing and More. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Kunnen wij u helpen?

Frans Duijts boek je zonder problemen en voor de beste prijs! bij Music Marketing and More. Bel of mail ons: 085 0080864 info@musicmarketingandmore.nl

 

Alle genoemde prijzen en boekingsgegevens op deze pagina over Frans Duijts zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten. Wij besteden veel aandacht aan het samenstellen van deze boekingspagina over Frans Duijts . Music Marketing and More aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel de direct of indirecte gevolgen van handelen of nalaten op basis van de inhoud, prijs of informatie op deze pagina van Frans Duijts . Wij behouden ons te allen tijde het recht voor de informatie, prijzen en tekst op deze boekingspagina te wijzigen, aan te passen of te verwijderen.