FREDDY MOREIRA

Prijs op aanvraag

Freddy Moreira

Wie kent hem niet van zijn super populaire mixtape reeks en singles? Maak kennis met Freddy Moreira: een gezellige ladiesman die naast zijn heup stimulerende beats en explosieve performance en de gezelligheid die hij meebrengt waar hij ook heen gaat.
 
Freddy timmert op internationaal niveau ook stevig aan de weg met zijn velen tours door Europa, Zuid-Amerika, het midden-oosten en de Caribische eilanden.
 
Dat Freddy Moreira geliefd is bij het publiek (en vooral de dames) is al snel te blijken door zijn populaire mixtapes (met miljoenen plays). Ook worden zijn nummer veelal gesupport door grote namen als: Walshly Fire (Major Lazer), Mad Decent, Hardwell en vele andere grote namen uit het wereldje.
  

Freddy Moreira op je feestje?

We kunnen kijken of deze drukke heer nog een gaatje in zin agenda heeft. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de super populaire ladiedsman Freddy Moreira via Music Marketing and More met de service en aandacht waar we bekend om staan. Freddy zal al snel exploderen over de gehele wereld!
 

Freddy Moreira Direct boeken

Heeft u vragen? Neem dan direct contact met ons op: 085 0080864VERGELIJKBARE ARTIESTEN

Artiest Genre Prijs
Freddy Moreira Freddy moreira 15 Prijs op aanvraag

EEN ARTIEST BOEKEN? HOE WERKT DAT?

Hoe boek ik een artiest?

Selecteer je gewenste artiest, vul je gegevens, de gewenste datum, set tijd en overige wensen in en klik op boek nu!
Wij nemen dan contact met je op.

Offerte aanvragen

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van Freddy Moreira ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van Freddy Moreira plaatsen of Freddy Moreira gelijk boeken?
Neem contact op met Music Marketing and More. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Kunnen wij u helpen?

Freddy Moreira boek je zonder problemen en voor de beste prijs! bij Music Marketing and More. Bel of mail ons: 085 0080864 info@musicmarketingandmore.nl

 

Alle genoemde prijzen en boekingsgegevens op deze pagina over Freddy Moreira zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten. Wij besteden veel aandacht aan het samenstellen van deze boekingspagina over Freddy Moreira. Music Marketing and More aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel de direct of indirecte gevolgen van handelen of nalaten op basis van de inhoud, prijs of informatie op deze pagina van Freddy Moreira. Wij behouden ons te allen tijde het recht voor de informatie, prijzen en tekst op deze boekingspagina te wijzigen, aan te passen of te verwijderen.