FRENNA

Prijs op aanvraag

Frenna biografie

Francis Junior Edusei, beter bekent als Frenna, is onderdeel van 1 van de grootste rapformaties van Nederland, oftewel SFB waarmee hij in 2014 definitief doorbrak. Frenna heeft de Nederlandse Urban industrie inmiddels veroverd en behoort tot de topartiesten van deze industrie.

Frenna is bekend van zijn hits als '”My Love”, Verleden Tijd' en 'Louboutin' is nu bij ons te boeken bij Music Marketing & More voor een explosief show in uw club of op uw festival.
Frenna heeft zich wel bewezen als frontman van SFB door het collectieve TopNotch project New Wave. Met 5 grote hits op het album was Frenna als solo act en met groep wel de grote uitblinkers op het album met nummers als: “Langste SMS & Investeren in de liefde”.

Nu 4 jaar later en Frenna is on top of the NL Urban game! Frenna is druk bezig geweest en bracht onlangs zijn langverwachte album “Francis” uit die binnen no-time een gouden status behaalde. Een grote uitblinker op het album was de mega hit “Verleden Tijd” met Lil Kleine. Binnen 24 uur behaalde dit nummer het Spotify record van meest gestreamde track verbroken en staat hij al een aantal weken op nr. 1 in de Single Top 100.

Frenna Direct boeken

Heeft u vragen? Neem dan direct contact met ons op: 085 0080864VERGELIJKBARE ARTIESTEN

Artiest Genre Prijs
Frenna Frenna 12 Prijs op aanvraag

EEN ARTIEST BOEKEN? HOE WERKT DAT?

Hoe boek ik een artiest?

Selecteer je gewenste artiest, vul je gegevens, de gewenste datum, set tijd en overige wensen in en klik op boek nu!
Wij nemen dan contact met je op.

Offerte aanvragen

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van Frenna ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van Frenna plaatsen of Frenna gelijk boeken?
Neem contact op met Music Marketing and More. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Kunnen wij u helpen?

Frenna boek je zonder problemen en voor de beste prijs! bij Music Marketing and More. Bel of mail ons: 085 0080864 info@musicmarketingandmore.nl

 

Alle genoemde prijzen en boekingsgegevens op deze pagina over Frenna zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten. Wij besteden veel aandacht aan het samenstellen van deze boekingspagina over Frenna. Music Marketing and More aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel de direct of indirecte gevolgen van handelen of nalaten op basis van de inhoud, prijs of informatie op deze pagina van Frenna. Wij behouden ons te allen tijde het recht voor de informatie, prijzen en tekst op deze boekingspagina te wijzigen, aan te passen of te verwijderen.