GEBROEDERS KO

Nu te boeken vanaf € 3495,-

Gebroeders Ko
 
Dit duo moet je echt een keer op je feestje hebben meegemaakt!

De Gebroeders Ko, bestaande uit Gerard en Ton Koopmans, zetten ieder feestje op zijn kop. Boek dit duo bij Music Marketing & More, en je bent gegarandeerd van een feestavond op en top! Jouw evenement wordt hét feestje in wijde omgeving, als je Gebroeders Ko boekt.

Zij zijn een van de meest Succesvolle Feestacts van Nederland en hebben al vele hits op hun naam staan.  Wie kent hun bekendste hit niet? “Ik heb een toeter op mijn waterscooter” heeft alle hitlijsten veroverd en was hun allereerste grote hit! Daarnaast zijn ook hits als “Boten Anna”, “Schatje mag ik je foto” en “Helikopter” nummers die iedereen met gemak meezingt!
 
Gerard en Ton schrijven alle nummers zelf, en staan al jaren in de Top van Nederland! Als je de band boekt bij Music Marketing & More, ben je gegarandeerd van een volledig verzorgde avond, eventueel in combinatie met eigen DJ’s of een leuke line-up met meerdere artiesten.
 
Boeken via Music Marketing and More is eenvoudig, simpel en snel!
 
Mocht u nog andere artiesten willen inhuren, neem dan vrijblijvend contact met ons op.
 Gebroeders Ko Direct boeken

Heeft u vragen? Neem dan direct contact met ons op: 085 0080864VERGELIJKBARE ARTIESTEN

Artiest Genre Prijs
Gebroeders Ko Gebroeders ko 10 Nu te boeken vanaf € 3495,-

EEN ARTIEST BOEKEN? HOE WERKT DAT?

Hoe boek ik een artiest?

Selecteer je gewenste artiest, vul je gegevens, de gewenste datum, set tijd en overige wensen in en klik op boek nu!
Wij nemen dan contact met je op.

Offerte aanvragen

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van Gebroeders Ko ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van Gebroeders Ko plaatsen of Gebroeders Ko gelijk boeken?
Neem contact op met Music Marketing and More. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Kunnen wij u helpen?

Gebroeders Ko boek je zonder problemen en voor de beste prijs! bij Music Marketing and More. Bel of mail ons: 085 0080864 info@musicmarketingandmore.nl

 

Alle genoemde prijzen en boekingsgegevens op deze pagina over Gebroeders Ko zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten. Wij besteden veel aandacht aan het samenstellen van deze boekingspagina over Gebroeders Ko . Music Marketing and More aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel de direct of indirecte gevolgen van handelen of nalaten op basis van de inhoud, prijs of informatie op deze pagina van Gebroeders Ko . Wij behouden ons te allen tijde het recht voor de informatie, prijzen en tekst op deze boekingspagina te wijzigen, aan te passen of te verwijderen.