GERARD EKDOM

Nu te boeken vanaf € 2995,-

Gerard Ekdom is natuurlijk bekend geworden als radio dj, zo werkt hij tegenwoordig voor Radio 2. Ook heeft hij jaren lang gewerkt bij Radio 3fm. Vele mensen hingen hem dan ook dagelijks aan zijn lippen en zaten zelfs in deze tegenwoordige tijd nog aan de radio gekluisterd om zijn programma te luisteren. Gerard Ekdom is geboren in Utrecht op 26-03-1978 Hier groeide hij op. Ook is Gerard Ekdom regelmatig te zien in het programma Rtl Late Night, waar hij samen met Humberto Tan over muziek praat. Gerard ekdom is een graag geziene gast en zeker een aanwinst voor uw evenement.


VERGELIJKBARE ARTIESTEN

Artiest Genre Prijs
Gerard Ekdom Gerard ekdom 4 Nu te boeken vanaf € 2995,-

Direct boeken

EEN ARTIEST BOEKEN? HOE WERKT DAT?

Hoe boek ik een artiest?

Selecteer je gewenste artiest, vul je gegevens, de gewenste datum, set tijd en overige wensen in en klik op boek nu!
Wij nemen dan contact met je op.

Offerte aanvragen

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van Gerard Ekdom ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van Gerard Ekdom plaatsen of Gerard Ekdom gelijk boeken?
Neem contact op met Music Marketing and More. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Kunnen wij u helpen?

Gerard Ekdom boek je zonder problemen en voor de beste prijs! bij Music Marketing and More. Bel of mail ons: 085 0080864 info@musicmarketingandmore.nl

 

Alle genoemde prijzen en boekingsgegevens op deze pagina over Gerard Ekdom zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten. Wij besteden veel aandacht aan het samenstellen van deze boekingspagina over Gerard Ekdom . Music Marketing and More aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel de direct of indirecte gevolgen van handelen of nalaten op basis van de inhoud, prijs of informatie op deze pagina van Gerard Ekdom . Wij behouden ons te allen tijde het recht voor de informatie, prijzen en tekst op deze boekingspagina te wijzigen, aan te passen of te verwijderen.