HELP! A BEATLES TRIBUTE

Prijs op aanvraag

HELP! A Beatles Tribute is 1 van de meest spannende en muzikaalste tribute bands van de laatste jaren. De band kent alle Beatles liederen uit hun hoofd noot-voor-noot, voor de ultieme nostalgie aanval van de “Rockin best” de Beatles!
 
Met deze geweldige Tribute band hoort u weer de heerlijke liederen als “Can’t Buy Me Love,” “Yesterday,” “She Loves You,” “I Want To Hold Your Hand,” “Here Comes The Sun,” “Hey Jude,”!
 
De band HELP! Hebben is vele landen al opgetreden, waaronder Oostenrijk, België, Duitsland, Italië, Rusland, Zwitserland, Spanje en natuurlijk Nederland.
 

Liveshow

HELP! a Beatles Tribute  is een energieke show met bijpassende zelfgemaakte kostuums, kledij en alles wat u zich maar kunt voorstellen wat bij de Beatles hoort. Zelfs de gebruikte instrumenten zijn identiek aan wat er gebruik werd door de Beatles voor zelfde feel en kwaliteit als wat we allen gewend zijn van de Beatles!
 

Boek HELP! a Beatles Tribute

HELP! Treden regelmatig op, op concerten,  grote discotheken, theaters, besloten feesten, festivallen en andere festiviteiten. Niks is dus te groot of te klein voor de Beatles Tribute band!
 
HELP! a Beatles Tribute zijn nu te boeken via Marketing Music And More met de service en aandacht die u van ons gewend bent.
 

HELP! A Beatles Tribute Direct boeken

Heeft u vragen? Neem dan direct contact met ons op: 085 0080864VERGELIJKBARE ARTIESTEN

Artiest Genre Prijs
HELP! A Beatles Tribute Help a beatles tribute 13 Prijs op aanvraag

EEN ARTIEST BOEKEN? HOE WERKT DAT?

Hoe boek ik een artiest?

Selecteer je gewenste artiest, vul je gegevens, de gewenste datum, set tijd en overige wensen in en klik op boek nu!
Wij nemen dan contact met je op.

Offerte aanvragen

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van HELP! A Beatles Tribute ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van HELP! A Beatles Tribute plaatsen of HELP! A Beatles Tribute gelijk boeken?
Neem contact op met Music Marketing and More. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Kunnen wij u helpen?

HELP! A Beatles Tribute boek je zonder problemen en voor de beste prijs! bij Music Marketing and More. Bel of mail ons: 085 0080864 info@musicmarketingandmore.nl

 

Alle genoemde prijzen en boekingsgegevens op deze pagina over HELP! A Beatles Tribute zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten. Wij besteden veel aandacht aan het samenstellen van deze boekingspagina over HELP! A Beatles Tribute. Music Marketing and More aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel de direct of indirecte gevolgen van handelen of nalaten op basis van de inhoud, prijs of informatie op deze pagina van HELP! A Beatles Tribute. Wij behouden ons te allen tijde het recht voor de informatie, prijzen en tekst op deze boekingspagina te wijzigen, aan te passen of te verwijderen.