HET FEESTTEAM

Prijs op aanvraag

Het Feestteam

Het doel van Het Feestteam sinds 1999 is van elk evenement een GROOT feest maken! Met awars als ‘Beste feestact van Nederland’ heeft Het Feestteam zich al bewezen in de Nederlandse feestmuziek industrie. Dat kan natuurlijjk ook niet anders met een slogan dat luidt naar: ‘Een feest is pas een feest als het Feestteam is geweest!‘

Het Feestteam is regelmatig te zien op vele evenmenten in Nederland maar ook op TV en alle grote radiostations! Met landelijke bekendheid door optredens op het Museumplein tijdens Koninginnedag, en door optredens in oa. het Gelredome, de Kuip en de Ahoy is een feest met Het Feestteam bij voorbaat geslaagd!

Liveshow

Het Feestteam weet van elk evenement een knalfeest te maken met hun gekke feestmuziek en met hun superstrakke podium-act weten ze de interactie met het publiek snel te vinden en te behouden. Een glimlach verschijnt op ieders gezicht en de handen gaan in de lucht. Alleen maar positiviteit, GOOD VIBES ONLY.

Boek de Het Feestteam

Het Feestteam is nu te boeken via Music Marketing And More met de service en aandacht die u van ons gewend bent.

Het Feestteam Direct boeken

Heeft u vragen? Neem dan direct contact met ons op: 085 0080864VERGELIJKBARE ARTIESTEN

Artiest Genre Prijs
Het Feestteam Het feestteam 14 Prijs op aanvraag

EEN ARTIEST BOEKEN? HOE WERKT DAT?

Hoe boek ik een artiest?

Selecteer je gewenste artiest, vul je gegevens, de gewenste datum, set tijd en overige wensen in en klik op boek nu!
Wij nemen dan contact met je op.

Offerte aanvragen

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van Het Feestteam ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van Het Feestteam plaatsen of Het Feestteam gelijk boeken?
Neem contact op met Music Marketing and More. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Kunnen wij u helpen?

Het Feestteam boek je zonder problemen en voor de beste prijs! bij Music Marketing and More. Bel of mail ons: 085 0080864 info@musicmarketingandmore.nl

 

Alle genoemde prijzen en boekingsgegevens op deze pagina over Het Feestteam zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten. Wij besteden veel aandacht aan het samenstellen van deze boekingspagina over Het Feestteam. Music Marketing and More aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel de direct of indirecte gevolgen van handelen of nalaten op basis van de inhoud, prijs of informatie op deze pagina van Het Feestteam. Wij behouden ons te allen tijde het recht voor de informatie, prijzen en tekst op deze boekingspagina te wijzigen, aan te passen of te verwijderen.