IMMER HANSI

Prijs op aanvraag

De Apres Ski Koning van Nederland Immer Hansi boeken.

Dit is waarom wij vinden dat je het zou moeten doen!

In 2019 heeft heel Nederland kennis kunnen maken met de populaire Immer Hansi.
De laatste jaren maakte hij al vele hits zoals: Tapf naar Tapf, Reünie, Dikke Tieten, Shots, Sambuca, Cconfetti, Bazooka. (Samen met Stuk)
Hij scoorde in 2020 dé winterhit met de Après Ski versie van “Reünie” van Snelle en haalde hiermee miljoenen streams!
In 2022 bracht hij naast de knaller ‘Bruine Piste’ ook de vette partytrack ‘Shots, Sambuca, Confetti, Bazooka’ uit met de populaire TV/internet sensatie ‘STUK” (Van Stuk TV)

Naast natuurlijk vele Oktoberfesten en Après-Ski Party’s in Nederland maar ook in plaatsen als Gerlos, Winterberg, Kirchberg en Westendorf en in Spanje, is hij ook een graag geziene gast in feesttenten en op festivals.  Zo staan evenementen als Tomorrowland, 7th Sunday, Dutch Valley, Megapark, Futur, Heisse Bierfesten, Secret Forrest, Freshtival en Moose XXL (Sportpaleis) al in de agenda.
Oftewel Immer Hansi is de nieuwe après-ski koning!

Immer Hansi is te boeken voor een LIVE set van meer dan 30 minuten. Hierin neemt hij je vollgass mee met de gezelligste en de meest lustige partyhits uit Oostenrijk en Duitsland.

 Immer Hansi Direct boeken

Heeft u vragen? Neem dan direct contact met ons op: 085 0080864VERGELIJKBARE ARTIESTEN

Artiest Genre Prijs
Immer Hansi Immerhansi 17 Prijs op aanvraag

EEN ARTIEST BOEKEN? HOE WERKT DAT?

Hoe boek ik een artiest?

Selecteer je gewenste artiest, vul je gegevens, de gewenste datum, set tijd en overige wensen in en klik op boek nu!
Wij nemen dan contact met je op.

Offerte aanvragen

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van Immer Hansi ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van Immer Hansi plaatsen of Immer Hansi gelijk boeken?
Neem contact op met Music Marketing and More. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Kunnen wij u helpen?

Immer Hansi boek je zonder problemen en voor de beste prijs! bij Music Marketing and More. Bel of mail ons: 085 0080864 info@musicmarketingandmore.nl

 

Alle genoemde prijzen en boekingsgegevens op deze pagina over Immer Hansi zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten. Wij besteden veel aandacht aan het samenstellen van deze boekingspagina over Immer Hansi. Music Marketing and More aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel de direct of indirecte gevolgen van handelen of nalaten op basis van de inhoud, prijs of informatie op deze pagina van Immer Hansi. Wij behouden ons te allen tijde het recht voor de informatie, prijzen en tekst op deze boekingspagina te wijzigen, aan te passen of te verwijderen.