ISSA VIBE

Nu te boeken vanaf € 750,-

Issa Vibe biografie

“URBAN, LIVE HITS, DANSEN, LOSGAAN” Ja, hebben we jullie aandacht? We are Issa Vibe!

Issa Vibe is een formatie dat bestaat uit 2 artiesten: Artoebi behind the one’s & two’s en Faraaz Safiero voor de vocals. De 2 jongens zijn niet zomaar een urban act, Issa Vibe is een hele sensatie waar de grote hits van “toen & nu” ook LIVE geperformed worden, like a Urban COVERBAND.

De focus van Issa Vibe ligt niet op één stijl: “We baseren onze show door de act die voor ons en/of na ons zullen optreden, hierdoor is onze show altijd uniek.” Van de heerlijkste Nederlandse urban HITS naar Hiphop via wat Bubbling naar wat gekke harde bangers en weer terug naar meezingers en HITS.

Samen weten deze 2 heren als geen ander hoe je het publiek entertaint moet houden door hun frisse energieke uitstraling en explosieve performances. Waarom ook niet? ISSA VIBE, oftewel een compleet gekkenhuis!
 

Maak kennis met de heren van Issa Vibe

Artoebi
“Wanneer ik op het podium sta en mensen zie genieten van mijn performances ben ik de gelukkigste persoon op aarde. We create memories!”

Laten we eerst maar eens kennis maken met onze DJ/performer aka Artoebi! Danyal Artoebi, oftewel just “Artoebi” is pas 23 jaar oud, maar gaat al heel wat jaren mee in de club scene als DJ en heeft dan ook al in heel veel plekken gestaan, van clubs/festivals in Nederland tot aan de dikste feesten aan de Costa Brava! 

De jonge DJ is daarom ook echt een “Trapper”. Hij is er niet vies van om af en toe de mic van de MC af te pakken om zelf met het publiek hele LIT te gaan. Interacties & losgaan is helemaal zijn ding.

Ook is Artoebi er niet vies van om het podium te delen en heeft hij al meerdere keren het podium gedeeld grote artiesten als: Ronnie Flex, Boef, SBMG, Bizzey, Kris Kross Amsterdam & more. 
 
Faraaz Safiero
“Shows geven en mijn liefde & passie van muziek delen met de buitenwereld is mijn droom”

De 25 jarige Faraaz Safiero is geboren (met een mooie stem) en getogen in Amsterdam. Door zijn verblijf in Amsterdam heeft hij kennisgemaakt met vele culturen, maar werd vooral verliefd op de Caribbean vibes. Als kleine (schattige) jongen was Faraaz al bezig met muziek door te drummen op de tafel of te zingen op akward places. Dit allemaal was het recept op een muzikale toekomst en de vorming van zijn voice.

Faraaz hoef je niet te vertellen hoe je het publiek de gehele show entertaint moet houden: “voor de show stel ik doelen om te behalen, niet om na te streven”. Mensen moeten de liefde & passie die wij als Issa Vibe hebben ook voelen. Dat maakt ons gelukkig en maakt het gat tussen publiek en podia kleiner, THAT’S LOVE!

De “Brownie Dutch” van het noorden is dus weliswaar een alleskunner & vooral een knuffelbeertje! Laat Faraaz Safiero je verassen samen met Artoebi als formatie “ISSA VIBE”! 
 

Toekomst van 'Issa Vibe'!

“Natuurlijk hebben we veel individuele shows gedaan, maar samen als Issa Vibe is something else. We willen de magie graag delen met zoveel mogelijk mensen!”

Aangezien Issa Vibe pas eind lente 2019 is gestart, mogen de jongens zeker niet klagen. Met eigen releases + samenwerkingen op de planning, veel shows in het agenda en het feit dat (NL) Urban muziek steeds belangrijker wordt en grenzen verlegd ziet de toekomst er zeer rooskleurig uit! 
 

Issa Vibe Boeken:

Bel direct met 06-48794621 of vul het contactformulier in.
 

Show info Issa Vibe:

Set tijd: 30-45-60 minuten.
Genre: (URBAN) HITS & LOSGAAN!Issa Vibe Direct boeken

Heeft u vragen? Neem dan direct contact met ons op: 085 0080864VERGELIJKBARE ARTIESTEN

Artiest Genre Prijs
Issa Vibe Issa vibe 15 Nu te boeken vanaf € 750,-

EEN ARTIEST BOEKEN? HOE WERKT DAT?

Hoe boek ik een artiest?

Selecteer je gewenste artiest, vul je gegevens, de gewenste datum, set tijd en overige wensen in en klik op boek nu!
Wij nemen dan contact met je op.

Offerte aanvragen

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van Issa Vibe ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van Issa Vibe plaatsen of Issa Vibe gelijk boeken?
Neem contact op met Music Marketing and More. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Kunnen wij u helpen?

Issa Vibe boek je zonder problemen en voor de beste prijs! bij Music Marketing and More. Bel of mail ons: 085 0080864 info@musicmarketingandmore.nl

 

Alle genoemde prijzen en boekingsgegevens op deze pagina over Issa Vibe zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten. Wij besteden veel aandacht aan het samenstellen van deze boekingspagina over Issa Vibe. Music Marketing and More aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel de direct of indirecte gevolgen van handelen of nalaten op basis van de inhoud, prijs of informatie op deze pagina van Issa Vibe. Wij behouden ons te allen tijde het recht voor de informatie, prijzen en tekst op deze boekingspagina te wijzigen, aan te passen of te verwijderen.