JAAP REESEMA

Prijs op aanvraag

Jaap Reesema

 

Hij is een veelzijdige zanger en songwriter. Op dit moment timmert hij goed aan de weg, met ‘Nu Wij Niet Meer Praten’ samen met Pommelien Thijs scoorde hij namelijk een #1 hit in zowel Nederland als in België.

Inmiddels bewijst Jaap met maar liefst vier Top 40 hits binnen twee jaar de kracht van zijn Nederlandstalige nummers: met 'Mijn Kleine Presidentje' wist hij heel Nederland te ontroeren tijdens de actiedag van Giro555 voor Oekraïne. De song 'Voor Je Van me Houdt' was de titelsong van de bioscoopfilm 'Liefde Zonder Grenzen', ook 'Alles Komt Goed' kreeg fantastische support en 'Nu Wij Niet Meer Praten' stond meer dan 20 weken onafgebroken in de charts. 

Jaap Reesema In Liefde voor Muziek (Vlaamse Beste zangers) 

Hij wist het prachtige nummer oma's aan de top van K3 zo mooi te zingen in dit programma dat de leden van K3 het niet meer droog hielden. Ze waren zo onsettend onder de indruk van de prachtige versie dat zij er ontroerd door werden. Dit bewijst maar weer hoe mooi hij nummers kan zingen. Een echte ware topper en waar talent. 

Jaap Reesema Live op je evenement? Neem dan snel contact met ons op.

 

 

Foto Credits: Stef NagelJaap Reesema Direct boeken

Heeft u vragen? Neem dan direct contact met ons op: 085 0080864VERGELIJKBARE ARTIESTEN

Artiest Genre Prijs
Jaap Reesema Jaap reesema 19 Prijs op aanvraag

EEN ARTIEST BOEKEN? HOE WERKT DAT?

Hoe boek ik een artiest?

Selecteer je gewenste artiest, vul je gegevens, de gewenste datum, set tijd en overige wensen in en klik op boek nu!
Wij nemen dan contact met je op.

Offerte aanvragen

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van Jaap Reesema ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van Jaap Reesema plaatsen of Jaap Reesema gelijk boeken?
Neem contact op met Music Marketing and More. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Kunnen wij u helpen?

Jaap Reesema boek je zonder problemen en voor de beste prijs! bij Music Marketing and More. Bel of mail ons: 085 0080864 info@musicmarketingandmore.nl

 

Alle genoemde prijzen en boekingsgegevens op deze pagina over Jaap Reesema zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten. Wij besteden veel aandacht aan het samenstellen van deze boekingspagina over Jaap Reesema. Music Marketing and More aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel de direct of indirecte gevolgen van handelen of nalaten op basis van de inhoud, prijs of informatie op deze pagina van Jaap Reesema. Wij behouden ons te allen tijde het recht voor de informatie, prijzen en tekst op deze boekingspagina te wijzigen, aan te passen of te verwijderen.