JACK EN LEWIS

Prijs op aanvraag

Jack & Lewis

Jack & Lewis is een samenwerking tussen 2 dj’s / producers ontstaan in 2015.
De vrienden Jack en Lewis kenden elkaar van school en hadden samen een gigantische passie voor muziek. Jaren werkten ze aan solo producties en draaiden ze in verschillende clubs. Toen eindelijk die fantastische samenwerking daar was ging het hard. Ze kregen veel leuke boekingen en zagen de clubs voller en voller worden voor hun sets.

Jack en Lewis vullen elkaar perfect aan en maken veel bootlegs en eigen tracks. De unieke sound die zij creëren doet het erg goed in de club. Jack & Lewis richten zich vooral op de Urban Scene en de vrouwvriendelijke muziek gemixt op een manier hoe alleen zij dit kunnen.


Jack en Lewis boeken;

Dit doe je eenvoudig via Music Marketing and More. Vul het contactformulier in of bel gelijk voor beschikbaarheid en opties.

Jack en Lewis info:

Home Base: Heerenveen
Muziek: Vrouwvriendelijk
Produceren: Ja (en hoe)
Samenwerkingen: Ja o.a. Babel- Ish, Moradzo, Raynor Bruges

VERGELIJKBARE ARTIESTEN

Artiest Genre Prijs
Jack en Lewis Jackenlewis 9 Prijs op aanvraag

Direct boeken

EEN ARTIEST BOEKEN? HOE WERKT DAT?

Hoe boek ik een artiest?

Selecteer je gewenste artiest, vul je gegevens, de gewenste datum, set tijd en overige wensen in en klik op boek nu!
Wij nemen dan contact met je op.

Offerte aanvragen

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van Jack en Lewis ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van Jack en Lewis plaatsen of Jack en Lewis gelijk boeken?
Neem contact op met Music Marketing and More. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Kunnen wij u helpen?

Jack en Lewis boek je zonder problemen en voor de beste prijs! bij Music Marketing and More. Bel of mail ons: 085 0080864 info@musicmarketingandmore.nl

 

Alle genoemde prijzen en boekingsgegevens op deze pagina over Jack en Lewis zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten. Wij besteden veel aandacht aan het samenstellen van deze boekingspagina over Jack en Lewis. Music Marketing and More aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel de direct of indirecte gevolgen van handelen of nalaten op basis van de inhoud, prijs of informatie op deze pagina van Jack en Lewis. Wij behouden ons te allen tijde het recht voor de informatie, prijzen en tekst op deze boekingspagina te wijzigen, aan te passen of te verwijderen.