JANNES

Nu te boeken vanaf € 5800,-

Jannes inhuren of boeken?

Wie kent hem niet. De koning der piraten Jannes! 

Jannes is een unieke artiest en met zijn muziek staat hij al jaren aan de top van het Nederlandse lied.
Met zijn stralende persoonlijkheid en enthousiasme weet hij sinds 2001, de harten te veroveren van honderdduizenden Nederlanders.

Als je Jannes inhuurt bereik je een publiek van jong tot oud, zanger Jannes weet iedereen in extase te brengen.

Gevoel en emotie.
Wanneer Jannes het nummer Zwevend Naar ’t Geluk begint te zingen dan weet je nagenoeg zeker dat het hele publiek vol emotie zal meezingen en genieten wellicht terugdenkend aan diegene die dit prachtige nummer als zijn laatste lied heeft gekozen. Jannes weet als geen ander emoties te creëren met zijn gevoelige nummers. Maar wees niet getreurd, als je Jannes boekt is er ook ruimte voor Feest! Neem zijn nummers als Ga Maar Weg en Adio, Amore, Adio echte en enorm bekende nummers waarmee hij elk evenement al ruim 15 jaar tot een hoger niveau weet te tillen.

Als je Jannes inhuurt is hij echt elke cent waard en een boeking van Jannes is dan ook een echte aanrader!

Wij boeken Jannes elk jaar een aantal keren op verschillende locatie's zo stond hij voor ons o.a. in Paviljoen de Rietzoom, 't Hogelandster Piraten festijn en op de Week der besten in Vlagtwedde. 

VERGELIJKBARE ARTIESTEN

Artiest Genre Prijs
Jannes Jannes 3 Nu te boeken vanaf € 5800,-

Direct boeken

EEN ARTIEST BOEKEN? HOE WERKT DAT?

Hoe boek ik een artiest?

Selecteer je gewenste artiest, vul je gegevens, de gewenste datum, set tijd en overige wensen in en klik op boek nu!
Wij nemen dan contact met je op.

Offerte aanvragen

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van Jannes ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van Jannes plaatsen of Jannes gelijk boeken?
Neem contact op met Music Marketing and More. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Kunnen wij u helpen?

Jannes boek je zonder problemen en voor de beste prijs! bij Music Marketing and More. Bel of mail ons: 085 0080864 info@musicmarketingandmore.nl

 

Alle genoemde prijzen en boekingsgegevens op deze pagina over Jannes zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten. Wij besteden veel aandacht aan het samenstellen van deze boekingspagina over Jannes. Music Marketing and More aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel de direct of indirecte gevolgen van handelen of nalaten op basis van de inhoud, prijs of informatie op deze pagina van Jannes. Wij behouden ons te allen tijde het recht voor de informatie, prijzen en tekst op deze boekingspagina te wijzigen, aan te passen of te verwijderen.