JAN SMIT

Nu te boeken vanaf € 17.950 ,-

Jan Smit,

Wie is er niet grootgebracht met zijn nummers? Geboren op 31 december 1985, is een gerenommeerde Nederlandse zanger, songwriter, televisiepresentator en acteur, vooral bekend om zijn Nederlandstalige liedjes in het palingsound-genre. 

 

Zijn carrière begon al op tienjarige leeftijd, na zijn ontdekking door de beroemde Nederlandse band BZN. Deze vroege start van zijn carrière leidde tot een belangrijke mijlpaal: op slechts twaalfjarige leeftijd bereikte hij de eerste plaats in de Nederlandse hitlijsten met "Ik zing dit lied voor jou alleen", en werd daarmee de jongste artiest ooit die de Nederlandse Single Top 100 aanvoerde.

 

Smit zijn reis in de muziekindustrie wordt gekenmerkt door constante successen en evolutie. Hij werd in 2005 landelijk bekend met "Vrienden Voor Het Leven," een realitytelevisieserie gebaseerd op zijn leven, waarmee hij zijn status als een unieke en ongeevenaarde Nederlandse popster bevestigde. Zijn discografie is indrukwekkend, bestaande uit 24 studioalbums, drie compilatiealbums, drie livealbums en 33 singles sinds 1997. Hoewel de meeste van zijn muziek in het Nederlands is, heeft Smit ook enkele albums in het Duits uitgebracht. Zijn muziek heeft niet alleen in Nederland, maar ook in Vlaanderen, Oostenrijk, Zwitserland en Duitsland de hitlijsten bereikt, wat zijn aantrekkingskracht over de Europese grenzen heen aantoont.

Wil je Jan Smit boeken op je evenement, neem dan contact met ons op en wij checken gelijk zijn beschikbaarheid. VERGELIJKBARE ARTIESTEN

Artiest Genre Prijs
Jan Smit Jansmit inhuren 23 Nu te boeken vanaf € 17.950 ,-

Direct boeken

EEN ARTIEST BOEKEN? HOE WERKT DAT?

Hoe boek ik een artiest?

Selecteer je gewenste artiest, vul je gegevens, de gewenste datum, set tijd en overige wensen in en klik op boek nu!
Wij nemen dan contact met je op.

Offerte aanvragen

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van Jan Smit ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van Jan Smit plaatsen of Jan Smit gelijk boeken?
Neem contact op met Music Marketing and More. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Kunnen wij u helpen?

Jan Smit boek je zonder problemen en voor de beste prijs! bij Music Marketing and More. Bel of mail ons: 085 0080864 info@musicmarketingandmore.nl

 

Alle genoemde prijzen en boekingsgegevens op deze pagina over Jan Smit zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten. Wij besteden veel aandacht aan het samenstellen van deze boekingspagina over Jan Smit . Music Marketing and More aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel de direct of indirecte gevolgen van handelen of nalaten op basis van de inhoud, prijs of informatie op deze pagina van Jan Smit . Wij behouden ons te allen tijde het recht voor de informatie, prijzen en tekst op deze boekingspagina te wijzigen, aan te passen of te verwijderen.