DJ JEROEN GRAS

Nu te boeken vanaf € 495,-

Jeroen Gras

Hij is gezellig, altijd goed gemutst en weet als geen ander het publiek aan te voelen en de sfeer te bepalen. Naast zijn zeer ruime platenkeuze beschikt hij (door zijn jarenlange ervaring) over mixing skills die veel mensen zullen doen verwonderen. Zo ga je uit je dak op een classic 70’s plaat en even later sta je zonder dat je het door hebt te dansen op een hitje van nu. En huh wat? Sta je nu alweer te springen op een van je favoriete rock platen? Het antwoord op je vraag is JA!

Jeroen Gras is een welkome aanvulling op elk evenement, van bedrijfsfeest tot schuurfeest overal waar hij staat weet hij de mensen in vervoering te brengen. Dit heeft hij bewezen op verschillende noemenswaardige evenementen waaronder het TT Festival, het Klompenfeest in Twello en op vele andere evenementen.

Band Dj:

Ook is Jeroen Gras een zeer goede keuze om te boeken bij een band. Hij heeft hier zeer veel ervaring mee en is dan ook de huis DJ van Papa di Grazzi. Hij weet de perfecte mix te creëren tussen band en publiek. Door deze geweldige samenwerking met bands is het voor de bezoeker en organisator een welkome aanvulling om een evenement een non stop feest sfeer te geven. Dit is zeer goed voor de bar omzet en ook voor de band zodat zij weer in kunnen spelen op een opgewarmd en vol energie zittend publiek.
Dj Jeroen Gras komt met zijn eigen techniek en prikt in bij de band voor een zeer betaalbare prijs!

Drive in Show:
Wil je dj Jeroen Gras boeken inclusief zijn prachtige drive in show? Dat is leuk!
Er is een keuze uit 2 mogelijkheden 1 mogelijkheid met geluid tot 75 personen voor een zeer schappelijke prijs. Incl. dj booth, 2 discolampen en rookmachine.
Of met geluid tot 250 personen.
Dan komt Jeroen met een fijne geluid set incl. verschillende movingheads, scans en rookmachine (Eventueel zelfs confetti) echt een aanrader!

Dit kun je boeken voor minder dan 900 euro dus voor de prijs hoef je het niet te laten!
Voor meer informatie en mogelijkheden neem gerust contact met ons op!

(Grotere shows zijn ook zeker mogelijk, hiervoor kan u het beste even bellen. )VERGELIJKBARE ARTIESTEN

Artiest Genre Prijs
DJ Jeroen Gras Jeroen gras 10 Nu te boeken vanaf € 495,-

Direct boeken

EEN ARTIEST BOEKEN? HOE WERKT DAT?

Hoe boek ik een artiest?

Selecteer je gewenste artiest, vul je gegevens, de gewenste datum, set tijd en overige wensen in en klik op boek nu!
Wij nemen dan contact met je op.

Offerte aanvragen

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van DJ Jeroen Gras ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van DJ Jeroen Gras plaatsen of DJ Jeroen Gras gelijk boeken?
Neem contact op met Music Marketing and More. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Kunnen wij u helpen?

DJ Jeroen Gras boek je zonder problemen en voor de beste prijs! bij Music Marketing and More. Bel of mail ons: 085 0080864 info@musicmarketingandmore.nl

 

Alle genoemde prijzen en boekingsgegevens op deze pagina over DJ Jeroen Gras zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten. Wij besteden veel aandacht aan het samenstellen van deze boekingspagina over DJ Jeroen Gras. Music Marketing and More aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel de direct of indirecte gevolgen van handelen of nalaten op basis van de inhoud, prijs of informatie op deze pagina van DJ Jeroen Gras. Wij behouden ons te allen tijde het recht voor de informatie, prijzen en tekst op deze boekingspagina te wijzigen, aan te passen of te verwijderen.