JODY BERNAL

Nu te boeken vanaf € 1850,-

Jody Bernal inhuren op uw feest?
Jody Bernal boekt u al voor een prijs van € 1.800 euro. Beschikbaarheid Jody Bernal weten bel nu: 06 487 946 21
Wat krijgt u dan; Jody bernal zal een dj set geven, ook zal hij tijdens deze set 4 nummers zingen.

Hit Jody Bernal
De nieuwste hit van Jody bernal is al meer dan één miljoen keer bekeken.
The Boy Next Door, Fresh Coast feat. Jody Bernal - La Colegiala

Jody Bernal & The Boy Next Door samen boeken?
Dit behoord ook tot de mogelijkheden, samen boek je ze al vanaf € 2.600 bij boekingskantoor Music Marketing and More.

Biografie Jody Bernal
Jody Bernal wist altijd al dat hij geboren was voor het toneel. Zo begon hij zijn carrière vroeg met een optreden bij de tv helden Bassie en Adriaan met het jongenskoor de Buddy’s.  Toen hij wat ouder werd genoot hij van het nummer Que si Que no, daardoor besloot hij samen met goede vriend en producer Hans van Eijk een eigen versie van het nummer te maken. Dit werd de monster hit Que si Que no die wel 15 weken lang de beste verkochte singel van Nederland en België was in de 00’s.
Na de debuut singel volgenden nog vele hits waaronder eentje samen met de prachtige Belle Perez.
Ook timmert Jody Bernal, aan de weg op tv. Zo was hij te zien in verschillende televisieprogramma’s Waaronder Sterren Springen van Sbs6 & Sterren dansen op het ijs. Het ging wel even mis bij sterren springen na een duik viel hij op zijn oor en hield hier een gescheurd trommelvlies aan over, deze is gelukkig volledig hersteld. Helaas heeft hij wel last gehouden van Tinnitus dit is een onophoudelijke oor suis. Gelukkig treed Jody Bernal nog wel op en is hij gewoon bij ons te boeken voor een energieke show!

*Prijswijzigingen voorbehouden

VERGELIJKBARE ARTIESTEN

Artiest Genre Prijs
Jody Bernal Jody bernal boeke Nu te boeken vanaf € 1850,-

Direct boeken

EEN ARTIEST BOEKEN? HOE WERKT DAT?

Hoe boek ik een artiest?

Selecteer je gewenste artiest, vul je gegevens, de gewenste datum, set tijd en overige wensen in en klik op boek nu!
Wij nemen dan contact met je op.

Offerte aanvragen

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van Jody Bernal ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van Jody Bernal plaatsen of Jody Bernal gelijk boeken?
Neem contact op met Music Marketing and More. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Kunnen wij u helpen?

Jody Bernal boek je zonder problemen en voor de beste prijs! bij Music Marketing and More. Bel of mail ons: 085 0080864 info@musicmarketingandmore.nl

 

Alle genoemde prijzen en boekingsgegevens op deze pagina over Jody Bernal zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten. Wij besteden veel aandacht aan het samenstellen van deze boekingspagina over Jody Bernal. Music Marketing and More aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel de direct of indirecte gevolgen van handelen of nalaten op basis van de inhoud, prijs of informatie op deze pagina van Jody Bernal. Wij behouden ons te allen tijde het recht voor de informatie, prijzen en tekst op deze boekingspagina te wijzigen, aan te passen of te verwijderen.