JOHNNY 500

Nu te boeken vanaf € op aanvraag ,-

Hij is een van de Nederlandse rocksterren van de dj scene en met zijn superieure looks en fenomenale dj skills,. Rockt hij menig evenement. Met lekkerste vrouw vriendelijke beats met een rauw randje, hij mixt elke plaat alsof het eigenlijk zo heeft moeten zijn. Door deze looks en geweldige skills is het zo dat hij een van de meest geboekte dj’s is in de Urban scene. Ook doet hij vele radio optredens bij o.a. Slam Fm & FunX. Men zegt ook wel eens gekscherend; als James Dean destijds een goede dj was geworden, dan had Johnny 500 een voorganger gehad! Het is gewoon zo dat als je van feesten houd dan is Johnny 500 je man!
 
 

VERGELIJKBARE ARTIESTEN

Artiest Genre Prijs
Johnny 500 Johnny500 3 Nu te boeken vanaf € op aanvraag ,-

Direct boeken

EEN ARTIEST BOEKEN? HOE WERKT DAT?

Hoe boek ik een artiest?

Selecteer je gewenste artiest, vul je gegevens, de gewenste datum, set tijd en overige wensen in en klik op boek nu!
Wij nemen dan contact met je op.

Offerte aanvragen

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van Johnny 500 ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van Johnny 500 plaatsen of Johnny 500 gelijk boeken?
Neem contact op met Music Marketing and More. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Kunnen wij u helpen?

Johnny 500 boek je zonder problemen en voor de beste prijs! bij Music Marketing and More. Bel of mail ons: 085 0080864 info@musicmarketingandmore.nl

 

Alle genoemde prijzen en boekingsgegevens op deze pagina over Johnny 500 zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten. Wij besteden veel aandacht aan het samenstellen van deze boekingspagina over Johnny 500 . Music Marketing and More aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel de direct of indirecte gevolgen van handelen of nalaten op basis van de inhoud, prijs of informatie op deze pagina van Johnny 500 . Wij behouden ons te allen tijde het recht voor de informatie, prijzen en tekst op deze boekingspagina te wijzigen, aan te passen of te verwijderen.