JORDIE HEMOES ATJOOW SHOW!

Nu te boeken vanaf € 1195 ,-

Beleef een Onvergetelijke Feestavond met Jordie Hemoes en Zijn Atjoow Show!

Op zoek naar iets speciaals voor je volgende feest? Jordie Hemoes, bekend van TikTok en geliefd om zijn vrolijke verschijning, is dé sensatie onder de piraten liefhebbers. Met zijn bekende enthousiaste kreet "Atjoow!" weet hij elk publiek te charmeren en de sfeer er goed in te krijgen.

Jordie is niet alleen een hit op TikTok met 35.000 volgers, maar ook een echte kenner van piratenmuziek. Hij draait alles van klassieke meezingers tot de nieuwste piratenhits, perfect afgestemd op de sfeer van jouw feest. Zijn aanstekelijke energie en brede glimlach maken hem een onmisbare toevoeging aan elke feestelijke gelegenheid.

Wil je een feest waar nog lang over nagepraat wordt? Boek dan Jordie Hemoes voor een avond vol muziek, plezier en dans. Mis de kans niet om deze piratenhit sensatie live in actie te zien. Atjoow! Jordie Hemoes Atjoow Show! Direct boeken

Heeft u vragen? Neem dan direct contact met ons op: 085 0080864VERGELIJKBARE ARTIESTEN

Artiest Genre Prijs
Jordie Hemoes Atjoow Show! Jordiehemoesboeken 24 Nu te boeken vanaf € 1195 ,-

EEN ARTIEST BOEKEN? HOE WERKT DAT?

Hoe boek ik een artiest?

Selecteer je gewenste artiest, vul je gegevens, de gewenste datum, set tijd en overige wensen in en klik op boek nu!
Wij nemen dan contact met je op.

Offerte aanvragen

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van Jordie Hemoes Atjoow Show! ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van Jordie Hemoes Atjoow Show! plaatsen of Jordie Hemoes Atjoow Show! gelijk boeken?
Neem contact op met Music Marketing and More. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Kunnen wij u helpen?

Jordie Hemoes Atjoow Show! boek je zonder problemen en voor de beste prijs! bij Music Marketing and More. Bel of mail ons: 085 0080864 info@musicmarketingandmore.nl

 

Alle genoemde prijzen en boekingsgegevens op deze pagina over Jordie Hemoes Atjoow Show! zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten. Wij besteden veel aandacht aan het samenstellen van deze boekingspagina over Jordie Hemoes Atjoow Show!. Music Marketing and More aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel de direct of indirecte gevolgen van handelen of nalaten op basis van de inhoud, prijs of informatie op deze pagina van Jordie Hemoes Atjoow Show!. Wij behouden ons te allen tijde het recht voor de informatie, prijzen en tekst op deze boekingspagina te wijzigen, aan te passen of te verwijderen.