K3

Prijs op aanvraag

Wie kent K3 nou niet? Misschien wel de grootste kinderact ooit voor zowel jongens als meisjes met grote hits als Heyah mama, I love you baby, Alle Kleuren, Blub, ik ben een vis!, Tele-Romeo, Toveren, Verliefd, De 3 biggetjes, Oya lélé, Hart verloren, Liefdeskapitein, Kuma He, Ya Ya Yippee, Dokter Dokter en Kusjesdag. Qua album verkoop deden de dames het ook zeker niet slecht met meer dan 50.000 verkochte cdâs in de Benelux.
 
Karen, Kristel en Josje kondigden aan te zullen stoppen met het populaire K3. De zoektocht naar een nieuwe bezetting was op televisie te volgen in K3 zoekt K3 en uiteindelijk wonnen Hanne, Klaasje en Marthe de finales en mogen zij zichzelf de nieuwe K3 noemen!
 
Elke volgende single die K3 uitbrengt is een gegarandeerd succes. De 3 nieuwe K3 dames zijn nu te boeken via Music Marketing & More met onze service waar we bekend om staan.
 

K3 Direct boeken

Heeft u vragen? Neem dan direct contact met ons op: 085 0080864VERGELIJKBARE ARTIESTEN

Artiest Genre Prijs
K3 K3 15 Prijs op aanvraag

EEN ARTIEST BOEKEN? HOE WERKT DAT?

Hoe boek ik een artiest?

Selecteer je gewenste artiest, vul je gegevens, de gewenste datum, set tijd en overige wensen in en klik op boek nu!
Wij nemen dan contact met je op.

Offerte aanvragen

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van K3 ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van K3 plaatsen of K3 gelijk boeken?
Neem contact op met Music Marketing and More. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Kunnen wij u helpen?

K3 boek je zonder problemen en voor de beste prijs! bij Music Marketing and More. Bel of mail ons: 085 0080864 info@musicmarketingandmore.nl

 

Alle genoemde prijzen en boekingsgegevens op deze pagina over K3 zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten. Wij besteden veel aandacht aan het samenstellen van deze boekingspagina over K3. Music Marketing and More aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel de direct of indirecte gevolgen van handelen of nalaten op basis van de inhoud, prijs of informatie op deze pagina van K3. Wij behouden ons te allen tijde het recht voor de informatie, prijzen en tekst op deze boekingspagina te wijzigen, aan te passen of te verwijderen.