KABOUTER PLOP

Prijs op aanvraag

Kabouter Plop 

“Stap nu rond als een gans, zo gaat de kabouterdans” Wie kent Kabouter Plop nou niet? Kabouter Plop leerde de wereld de kabouterdans, maar nog leuker wordt het wanneer hij die zelf meedanst op het podium. Zwaai die armen in de lucht!

Kabouter Plop wordt vertolkt door Walter de Donder. Het bekende Ploplied is het lied waar alles mee begint! Niet alleen het Ploplied is succesvol! Kabouter Plop leerde de wereld de kabouterdans, maar nog leuker wordt het wanneer hij die zelf mee danst op het podium.

Want die lieve Plop is niet alleen een kei in het organiseren van kabouterfeestjes, hij weet ook maar al te goed hoe hij een mensenfeestje op gang moet trappen.

Kabouter Plop boeken

Zwaai die armen in de lucht en vraag een offerte aan van Kabouter Plop via Music Marketing And More.

 

 

 Kabouter Plop Direct boeken

Heeft u vragen? Neem dan direct contact met ons op: 085 0080864VERGELIJKBARE ARTIESTEN

Artiest Genre Prijs
Kabouter Plop Kabouter plop 15 Prijs op aanvraag

EEN ARTIEST BOEKEN? HOE WERKT DAT?

Hoe boek ik een artiest?

Selecteer je gewenste artiest, vul je gegevens, de gewenste datum, set tijd en overige wensen in en klik op boek nu!
Wij nemen dan contact met je op.

Offerte aanvragen

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van Kabouter Plop ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van Kabouter Plop plaatsen of Kabouter Plop gelijk boeken?
Neem contact op met Music Marketing and More. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Kunnen wij u helpen?

Kabouter Plop boek je zonder problemen en voor de beste prijs! bij Music Marketing and More. Bel of mail ons: 085 0080864 info@musicmarketingandmore.nl

 

Alle genoemde prijzen en boekingsgegevens op deze pagina over Kabouter Plop zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten. Wij besteden veel aandacht aan het samenstellen van deze boekingspagina over Kabouter Plop. Music Marketing and More aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel de direct of indirecte gevolgen van handelen of nalaten op basis van de inhoud, prijs of informatie op deze pagina van Kabouter Plop. Wij behouden ons te allen tijde het recht voor de informatie, prijzen en tekst op deze boekingspagina te wijzigen, aan te passen of te verwijderen.