KATY PERRY TRIBUTE

Prijs op aanvraag

Katy Perry Tribute

Katy Perry, wie kent de grote Amerikaanse popster nou niet? Katy Perry is sinds haar grote hit 'Hot 'n Cold' uit 2008 niet meer weg te denken uit de huidige popindustrie.

De wereldse zangeres Katy Ellis laat u genieten en dansen op de grootste hits van Katy Perry. De gehele show wordt met veel trots en professionaliteit geproduceerd. Laat Katy Ellis U meenemen in de leuk gevormde wereld van suikerspinnen en grote Lollies, zoals Calafornia Girls!

Over 'Katy Ellis'

Katy Ellis is al voor meer dan 10 jaar zangeres op het hoogste niveau met al vele optredens op haar naam en dus de ervaring heeft om bij elk evenement een top show neer te zetten. Wat een ook leuk toeval is, is dat Katy Perry ook nog eens Katy Ellis grote voorbeeld is. Dat was natuurlijk te verwachten met dezelfde naam, vocale talenten en ze lijken zelfs op elkaar!

Liveoptreden

De gehele show is tot op de kleine puntjes uitgewerkt met zelfs speciale gemaakte (Katy Perry recplice) kleding uit California met tijdens de nummers door een outfit wisseling. De gekozen kleding reflecteerd op de periodes van wanneer de gespeelde nummers van Katy Perry uit kwamen. Dus een volledige show van de Candy Land, Cupcakes loving girl tot de Dark Horse Prismatic tijd.

De Katy Perry tribute show van Katy Ellis is 100% live en kan geboekt worden met fantasgtische candy girl danseressen, met een jonge proffesionele band of gewoonweg solo. Katy Ellis is zelf een KatyCat herself en deze Katy Perry Tribute kent elke Katy Perry song, zelfs de album tracks die nooit zijn uitgebracht. Zij kan aan al Uw verzoeken voldoen.

Boeken voor uw evenement?

Katy Perry tribute act is nu te boeken via Music Marketing And More met de service en aandacht die u van ons gewend bent.

Katy Perry Tribute Direct boeken

Heeft u vragen? Neem dan direct contact met ons op: 085 0080864VERGELIJKBARE ARTIESTEN

Artiest Genre Prijs
Katy Perry Tribute Katy perry tribute 13 Prijs op aanvraag

EEN ARTIEST BOEKEN? HOE WERKT DAT?

Hoe boek ik een artiest?

Selecteer je gewenste artiest, vul je gegevens, de gewenste datum, set tijd en overige wensen in en klik op boek nu!
Wij nemen dan contact met je op.

Offerte aanvragen

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van Katy Perry Tribute ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van Katy Perry Tribute plaatsen of Katy Perry Tribute gelijk boeken?
Neem contact op met Music Marketing and More. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Kunnen wij u helpen?

Katy Perry Tribute boek je zonder problemen en voor de beste prijs! bij Music Marketing and More. Bel of mail ons: 085 0080864 info@musicmarketingandmore.nl

 

Alle genoemde prijzen en boekingsgegevens op deze pagina over Katy Perry Tribute zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten. Wij besteden veel aandacht aan het samenstellen van deze boekingspagina over Katy Perry Tribute. Music Marketing and More aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel de direct of indirecte gevolgen van handelen of nalaten op basis van de inhoud, prijs of informatie op deze pagina van Katy Perry Tribute. Wij behouden ons te allen tijde het recht voor de informatie, prijzen en tekst op deze boekingspagina te wijzigen, aan te passen of te verwijderen.