LAWINEBOYS

Prijs op aanvraag

Biografie

De grote hits van de Lawineboys zijn evenals de “boys” zelf, niet meer weg te denken op een feest! Ruim 15 jaar geleden begonnen de Lawine boys als een FeestDJ duo dat later eigen feestnummers uitbracht. Nu wat jaren later en hebben de Lawine boys 4 Awards voor Beste Feestact en bovendien een Gouden Plaat op hun naam staan.

Liveshow

Met velen feest hits op hun naam staan is het wel duidelijk daar er hard meegezongen word en vol op gedanst gaat worden met de Lawineboys op stage. Met veel energie, humor en een koffer vol eigen Partyhits maken ze in een 30 minuten met hits als: 7 dagen lang, Als we gaan, In de blote kont, Lawinesong, Sex met die kale er een knalfeest van!

Boek de Lawineboys

De Lawineboys zijn nu te boeken via Music Marketing And More met de service en aandacht die u van ons gewend bent.
 

VERGELIJKBARE ARTIESTEN

Artiest Genre Prijs
Lawineboys Lawineboys 14 Prijs op aanvraag

Direct boeken

EEN ARTIEST BOEKEN? HOE WERKT DAT?

Hoe boek ik een artiest?

Selecteer je gewenste artiest, vul je gegevens, de gewenste datum, set tijd en overige wensen in en klik op boek nu!
Wij nemen dan contact met je op.

Offerte aanvragen

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van Lawineboys ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van Lawineboys plaatsen of Lawineboys gelijk boeken?
Neem contact op met Music Marketing and More. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Kunnen wij u helpen?

Lawineboys boek je zonder problemen en voor de beste prijs! bij Music Marketing and More. Bel of mail ons: 085 0080864 info@musicmarketingandmore.nl

 

Alle genoemde prijzen en boekingsgegevens op deze pagina over Lawineboys zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten. Wij besteden veel aandacht aan het samenstellen van deze boekingspagina over Lawineboys. Music Marketing and More aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel de direct of indirecte gevolgen van handelen of nalaten op basis van de inhoud, prijs of informatie op deze pagina van Lawineboys. Wij behouden ons te allen tijde het recht voor de informatie, prijzen en tekst op deze boekingspagina te wijzigen, aan te passen of te verwijderen.