MAAN

Nu te boeken vanaf € 2975,-

Maan is zeker een top talent te noemen ze is nog maar 19 jaar en heeft nu al heel Nederland aan haar voeten, de prachtige jonge dame met een dijk van een stem gaat zeker de charts veroveren met haar singels. Tijdens de live optredens van The Voice of Holland heeft ze al laten zien wat ze in huis heeft qua performance. Maan is geboren om te entertainen.
Maan persoonlijk; over haar jeugd is niet zo veel te vertellen ze groeide op in een warm gezin in het prachtige plaatsje bergen, hier woont ze nog thuis met haar broertje. Qua muziek maakt ze vooral hele lieve liedjes, met een lekkere moderne hippe flow. De muziek van maan wordt uitgebracht op het Label 8Ball. Maan is zeer geschikt voor optredens in clubs, feesttenten en op scholierenparty’s.VERGELIJKBARE ARTIESTEN

Artiest Genre Prijs
Maan Maan 1 Nu te boeken vanaf € 2975,-

Direct boeken

EEN ARTIEST BOEKEN? HOE WERKT DAT?

Hoe boek ik een artiest?

Selecteer je gewenste artiest, vul je gegevens, de gewenste datum, set tijd en overige wensen in en klik op boek nu!
Wij nemen dan contact met je op.

Offerte aanvragen

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van Maan ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van Maan plaatsen of Maan gelijk boeken?
Neem contact op met Music Marketing and More. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Kunnen wij u helpen?

Maan boek je zonder problemen en voor de beste prijs! bij Music Marketing and More. Bel of mail ons: 085 0080864 info@musicmarketingandmore.nl

 

Alle genoemde prijzen en boekingsgegevens op deze pagina over Maan zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten. Wij besteden veel aandacht aan het samenstellen van deze boekingspagina over Maan. Music Marketing and More aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel de direct of indirecte gevolgen van handelen of nalaten op basis van de inhoud, prijs of informatie op deze pagina van Maan. Wij behouden ons te allen tijde het recht voor de informatie, prijzen en tekst op deze boekingspagina te wijzigen, aan te passen of te verwijderen.